UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 22-06-2019
  •  speciale aanbieding!

ZomerWeek Authentieke improvisatie - spel & dans


Speciale aanbieding

Kom met zijn tweeën en je krijgt ieder 25 euro korting op de cursusprijs.

 

Op het heerlijke landgoed van l´Huy Preau in Frankrijk brengt deze week je het beste van twee werelden: improvisatie met spel, stem & dans en meditatie & innerlijk werk.

Twee werelden die elkaar bevruchten. Met als intentie om vanuit de ruimte van Zijn in het Nu en Hier te spelen, delen en scheppen. Ware verhalen, ontroerende klanken, helende stilte, kwetsbare dans, eindeloos plezier.

Lijfelijkheid en zintuiglijkheid vormen de basis. Uit je hoofd, in je lijf! Voelend waarnemen, afstemmen – op jezelf en de wereld om je heen - verstillen en helemaal tot jezelf komen. Zodat je de ruimte van binnen ervaart die de Bron is van je creatieve impulsen. Hier vanuit gaan we onderzoeken, nieuwsgierig rondwaren, ontdekken. Een dagelijkse oefening in de kracht van JA!

En we gaan spelen. Vooral spelen. Met alles waar we onze blik op laten rusten en wat we in onszelf vinden. Om creaties te laten ontstaan die jezelf doen verbazen. In stilte, met muziek, met de muziek van de natuur.

Geïnteresseerd? Welkom in de wereld van Authentieke Improvisatie!

“Spinning out of Nothing-ness,
we Dance” – Rumi


° Wat anderen zeggen °

"Je hoeft niet je best (meer) te doen: gewoon bewegen, dansen, spelen. En wat een fijne energie komt er dan vrij! Dan merk je pas wat er allemaal in je hoofd omgaat aan belemmerende zin en vooral onzin".

"Wat het me gebracht heeft is de gelukzaligheid van ZIJN, het gevoel er te mogen ZIJN en niet iets te moeten/willen…"

"De workshop bracht me naar mijn fysieke lichaam en naar mijn diepere innerlijke bron.
Een ware ontdekking, een verrijking van je leven en bestaan”.


° Ochtend °
We starten met meditatie, een fysieke warmingup en speelse improvisatie-uitnodigingen. Om in je lijf te zakken en te rusten. Om daarnaast je zintuigen te openen en te oefenen in open en onbevangen waarnemen.

Om zo te ontdekken dat alles verandert en er altijd iets – nieuws – in onze ervaring komt. Om te zien hoe in kleine dingen pure schoonheid schuilt. Om het pure plezier van het Zijn te ervaren, de potentie van het moment en het volgen van je eigen stroom van impulsen.

° Middag of avond – afhankelijk van de behoefte °
We onderzoeken improvisatie vanuit spel, stembevrijding en dans en bevrijden onze innerlijke Speler. Waar geniet je van? We laten ons inspireren door wat in het moment aanwezig is, de ruimte, muziek, poëzie en de natuur. Alles is welkom.

Via inquiry en sharing verbind je je met jezelf en je emoties. What makes your heart sing? Wat wil je laten zien/horen/delen/zijn? En waar houd je jezelf tegen? Wat mag er verzachten? De stem van de innerlijke criticus is welkom en mag ontvangen worden in hetzelfde licht van onbevangenheid.

° Performance? °

Als het klopt spelen we voor publiek. Ons eigen publiek binnen de week of van de andere cursisten. Misschien maken we een performance op het terrein, misschien doen we spontane performances tijdens de lunch. Laten we open staan en zien wat zich wil ontvouwen…


° Wie is Anita? °
Docent fysiek theater, improvisatiezangeres, qigong practitioner, aandachttrainer en bevlogen facilitator van vrije improvisatie. Geïnspireerd door het archetype van de Fool, de 0 kaart van de Tarot en de weg van de Tao. Adept van ruimte en stilte. Immer geraakt door echtheid en kwetsbaarheid. Improvisatie, zowel vrije als instant compositie, is een genot, het is bevrijdend en het is een – innerlijke - reis. Voor mij is het een voorrecht om jou mee te nemen en begeleiden in dit avontuur.
contact: info@beingmoved.nl

 

  • Being Moved & Kunst van Vertragen
  • 22 juni 2019 t/m 29 juni 2019
  • 58120  Chatin, FRANKRIJK
  • € 295,00
  • 06-41 14 45 16
  • infobeingmoved.nl
  • Reizen en vakanties, Pers. ontwikkeling, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Being Moved & Kunst van Vertragen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Being Moved & Kunst van Vertragen
Being Moved & Kunst van Vertragen

Over Being Moved & Kunst Van Vertragen

Hi! Fijn dat je mijn profiel bekijkt. Mijn naam is Anita Kooij. Heb je behoefte aan informatie over een activiteit, neem dan contact op met info@beingmoved.nl of info@kunstvanvertragen.nl Of bezoek www.beingmoved.nl - Ruimte voor authentieke improvisatie www.kunstvanvertragen.nl - HSP begeleiding, workshops en retraites **** Centraal in mijn werk en leven...