UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-07-2019
  •  speciale aanbieding!

Theatersport zomercursus


Speciale aanbieding

25 euro korting bij boeking voor 1 juni 2019. Boekingscode = Buzzbie01

 

Heerlijk spelen met elkaar, plezier maken en ook jij kan meedoen!
Theatersport is een vrolijke luchtige improvisatievorm die iedereen kan beoefenen! Het gaat vooral om het plezier en de lol die je samen maakt. Daarbij zitten er ook een heleboel leerelementen die je dan lekker speels oppikt.
Cindy Pittens is een bevlogen theatersporter, haar lessen zijn vlot, vol met humor en een serieuze ondertoon. Ze geeft je vertrouwen en nodigt je uit om te geniete, te spelen en te falen, dat hoort erbij. En je leert dat dat ook leuk is!
Hieke Krijgsman is ook een bevlogen theatersporter, zij nodigt je zacht en vriendelijk uit om buiten je comfortzone te stappen en te bewegen op de theatersportvloer. Met afwisselende oefeningen neemt ze je mee en heb je samen pret. Altijd ja zeggen in het spel maakt het nog leuker en maakt dat je nog meer gaat improviseren.

Theatersport is er elke zomerweek!
Cindy komt aan het begin, van 13 juli tot 20 juli en van 20 tot 27 juli. Twee weken geeft ze deze zomercursus. Elke cursus bestaat uit 4 ochtenden. Met de groep bouwt ze het programma op en wordt het leuker en intensiever.
Hieke is er vanaf 27 juli. Geeft zowel workshops als een cursus.

Op de middagen zijn er andere workshops waar je aan mee kunt doen, zoals mandala tekenen, massage, yoga, familieopstelllingen, healings, sjamanendrumsessies, acrobatiek en meer.

Je kunt aanschuiven voor de maaltijden, we eten met elkaar.
Je verblijft in je eigen tent. Je man, vrouw, kind(eren) mogen ook mee komen. Er is een kinderprogramma voor de kinderen.

Wil je meer weten over de zomerweken?
www.vakantieanders.nl/zomer

Deelname tarieven: www.vakantieanders.nl/tarieven-zomerweken/

 

  • VakantieAnders
  • 13 juli 2019 t/m 20 juli 2019
  • Rue Malome 7, 6840  Neufchateau, Luxemburg, BELGIË
  • € 545,00
  • +31(0)638424122
  • infovakantieanders.nl
  • Reizen en vakanties, Activiteiten, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur VakantieAnders (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van VakantieAnders
VakantieAnders

Over Vakantieanders

VakantieAnders, ècht anders en ècht ontmoeten. Wij bieden vakanties en weekenden met ontmoetingen, verbindingen, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. In juli en augustus kun je meedoen aan het zomerweken festival in de Ardennen, in de winter een Kerst event en OudenNieuw festival in Nederland en door het jaar heen zijn er massage weekenden en Andersdagen waarop we gaan wandelen. Het...