Healing Garden - Back to Basics


Healing Garden - Back to Basics
Yes! We gaan het weer doen! Het weekend van 26 juli t/m 28juli gaan we een heel weekend lang lekker Back to Basics.

Kamperen in de natuur, yoga met je blote voeten in het gras, fijne muziek, inspirerende workshops en lezingen, verantwoorde foodtrucks, dj’s, kampvuur, sauna en hottub op het strand, nachtelijke zwempartijtjes en vooral heel veel tijd voor elkaar.

Voor de kids zijn er leuke activiteiten in de Kids Paradise en ook de hond mag mee.

Programma
Healing Garden laat jou op een toegankelijke en laagdrempelige manier kennismaken met duurzame alternatieven op het gebied van lifestyle, food en wellness. Van natuurlijke cosmetica, glamorous (veggie)food en bio champagne tot klankschaalmassage en aurareading.

Met ons veelzijdige programma aan diverse sprekers, meditaties en workshops word je geïnspireerd om helemaal in je eigen kracht te komen en op je eigen innerlijke antwoorden te gaan vertrouwen. Want je eigen hart is de beste leermeester en diep van binnen weet je zelf de antwoorden op al je vragen.

Healing Garden is een spiritueel festival zonder zweverig te zijn: we bieden je down-to-earth lezingen en workshops met heel concrete tools waar je echt iets aan hebt. Ook thuis. Of het nou gaat om een workshop kruiden verbouwen op je balkon, energyhealing of masterclass hoelahoepen.

Musica!
We hebben dit jaar een waanzinnige line-up voor je in petto. Wat dacht je van: The Seven Steps to Paradise Concert van Tijn Touber en Binkie Dabekaussen, The Sacred Heart Concert van Patricia Pattinama en Thomas Kwakernaat en een Sacred Cacao Ceremony with Sound Medicine van Yama Voorhorst en Zelday Karssen?

Overdag is het heerlijk toeven op de kussens voor het podium terwijl je wegdroomt op de hemelse klanken van moderne troubadour Avi Adir en onze nieuwste ontdekking: Manish. Deze in Nepal geboren musicus is opgeleid in de hindoestaanse klassieke muziek en brengt een Sacred World Fusion Concert, geïnspireerd op de Ragas, wereld muziek, mantras, healing sounds en gebeden uit verschillende culturen.

’s Avonds is het toch echt wel tijd voor een serieus feestje! Kampvuurtje erbij ennnnnnnn los op een Ecstatic Dance set van Kareem Raïhani en de lekkere beats van Martyn Zij, Isis & Mozes en DJ Jurr.

Voor de kids is er zaterdag avond een kinderdisco met onze jeugdige dj’s Isha en Ion.Yoga

Yogatempel
“Yoga is de staat waarin de mens zich onder één juk met het Goddelijke bevindt”–aldus Indiakenner Jean Herbert. Klinkt goed toch? Omdat we jou die staat van zijn ook van harte gunnen, hebben we op het strand een heuse yogatempel neergezet.

Hier kan je verschillende soorten yoga beoefenen. Alleen, of samen tijdens een acro yoga sessie. In stilte, of juist met meditatieve muziek. Je vind hier vast wel een sessie waar jouw hart sneller van gaat kloppen (terwijl je ontspannen blijft ademen).

Natuurcamping
Een echte die-hard Healing Gardener komt natuurlijk het hele weekend gezellig bij ons kamperen op onze natuurcamping. Kampeerders hebben een streepje voor en kunnen kiezen uit een programma met extra activiteiten. Leuk nieuwtje voor families met kleine kinderen en rustminnende festivalgangers: dit jaar hebben we extra kampeerplaatsen voor tenten wat verder weg van de muziek aan de rand van het festivalterrein.

Sauna en hottub op het strand
De Healing Garden camping wordt dit jaar nóg relaxter, met een houtgestookte sauna en hottub op het strand. Zo kan je je dag in stijl afsluiten, heerlijk bubbelend en uitkijkend over het meer onder de volle maan. Hoe fijn is dat?

Glamping
Ben je nou niet zo’n kampeerder, maar wil je er toch graag het hele weekend bij zijn? Dan hebben we speciaal voor jou superdeluxe tweepersoons tipi’s in de aanbieding, en zelfs tipi’s voor de hele familie. En voor de helemaal niet kampeerders onder ons hebben we een aantal super gezellige blokhutten gereserveerd op de camping van de Jutter, 2 kilometer verderop. Meer info? Mail ons.

Tot Healing Garden!

Agenda informatie
Healing Garden – Back to Basics
Wanneer: vrijdag 26 juli t/m 28 juli 2019
Waar: Erkemederstrand - Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland)
Voor meer informatie & kaartverkoop: www.healinggarden.nl

* Weekendkaart: € 104 / kinderen (6-16 jaar): € 49 / kinderen (0-6 jaar) € 15
* Avondkaart vrijdag: € 20
* Dagkaart zaterdag volwassenen: € 45 / kinderen (6-16 jaar): € 15 / kinderen (0-6 jaar) € 5
* Dagkaart zondag volwassenen: € 35 / kinderen (6-16 jaar): € 15 / kinderen (0-6 jaar) € 5
* Honden gratis

Social media
facebook.com/HealingGardenNL
twitter.com/HealingGardenNL
pinterest.com/HealingGardenNL
instagram.com/HealingGardenNL

 

  • Healing Garden
  • 26 juli 2019 t/m 28 juli 2019
  • Erkemedersweg 79, 3869 LB  Zeewolde, Flevoland, NEDERLAND
  • € 104,00
  • 31653802907
  • pershealinggarden.nl
  • Events, Spirituele groei, Zelfheling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Healing Garden (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Healing Garden
Healing Garden

Over Healing Garden

Vrijdag 26 juli t/m zondag 28 juli tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde voor de vijfde keer om tot een paradijselijke tuin vol verrassingen, inclusief natuurcamping met sauna en hottub. Healing Garden wil bezoekers van alle leeftijden (met een maximum van 500 per dag) op een toegankelijke manier kennis laten maken met verantwoorde alternatieven op het gebied van lifestyle,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Sweatlodge
Shamanic Circle - Zweethut/Sweatlodge
21 juni 2019
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Gouda 22 & 23 juni 2109
22 juni 2019
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Groningen 29&30 juni2019
29 juni 2019
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Haarlem 6&7 juli 2109
6 juli 2019
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Alkmaar 12 & 13 jul 2109
12 juli 2019
OpenUP Zomerfestival
24 juli 2019