• nieuw   speciale aanbieding!

Qi Gong en wandel retraite 1 -5 nov in Sauerland


Speciale aanbieding

10% korting op de workshop prijs voor Buzzbie lezers

 

Met veel plezier bieden wij deze retraite aan. Er even uit zijn, in een heel andere en prachtige omgeving op een goed te overbruggen afstand van Nederland. Een mini-vakantie om helemaal te ontspannen en weer nieuwe energie op te doen, onder begeleiding van Jolanda Kluft en Ingrid van Breemen. Met onder andere Qi Gong, meditatie, (stilte) wandelingen, klankschalen en............. meer.

Verstillen, ontspannen en genieten zijn sleutel begrippen voor Jolanda en Ingrid. Vanuit zachte aandacht contact maken met de stilte in jezelf, al bewegend tot ontspanning komen, en je overgeven aan het moment. Dat gaan we doen door middel van Qi Gong oefeningen, wandelingen in de natuur, soms met kleine opdrachten, soms in stilte, en door meditaties. En er is ruimte voor (mantra) zingen, lichaamswerk, dansen en plezier bij het kampvuur.

Qi Gong is een eeuwenoude bewegingsleer uit China en is er op gericht om lichaam en geest in balans te brengen. Het zijn vloeiende, zich herhalende, trage bewegingen, vaak op het ritme van je adem, waardoor er een zachte (energetische) puls ontstaat.

Jolanda weet je te raken met haar ‘opdrachten’ in de natuur: op een andere manier lopen, kijken, ervaren. De natuur kan dan als spiegel fungeren van je leven of je situatie op dat moment. Naast de ontspanning die de natuur je biedt, geeft deze manier van wandelen je ook vaak antwoorden op vragen die diep in je liggen.

Voor Ingrid is de Innerlijke glimlach essentieel. Dat is een basis principe uit de Taoïstische filosofie, van waaruit je met zachtheid en respect naar jezelf kijkt, zonder oordeel. Alle Qi Gong oefeningen worden vanuit dit principe gedaan. Zo ontstaat er ruimte om te bewegen, te veranderen, te groeien én, te genieten van alles wat er is.

Aanvang donderdagavond 1 november rond 19.30/19.45 uur
In principe is er elke ochtend en avond Qi Gong en gaan we ‘s middags wandelen. Zondagavond sluiten we af met een heerlijk ontspannende klankschalenavond. Maandagochtend is er nog een korte bijeenkomst en nemen we weer afscheid van elkaar.

Kosten cursus: € 250,-- Vroegboekkorting: 10% bij aanmelding vóór 15-9-2018
Verblijfskosten: € 168,-- (€ 42,-- per nacht) voor een 1-(of 2-) persoonskamer met douche en toilet, heerlijke vegetarische maaltijden en thee/koffie.
Je kunt extra overnachtingen vooraf of na de cursus bijboeken.

Kijk voor meer informatie op de site: innerlijkeglimlach.nl/qi%20gong%20en%20wandel%20retraite%20savita.html
En voor een impressie van de vorige retraite: innerlijkeglimlach.nl/impressie%20qi%20gong%20en%20wandel%20retraite%20savita.html

 

  • Innerlijke glimlach
  • 27 oktober 2018 t/m 5 november 2018
  • In Der Burbecke 15, 59955  Winterberg-Niedersfeld, DUITSLAND
  • € 250,00
  • 06-44804102
  • infoinnerlijkeglimlach.nl
  • Reizen en vakanties, Activiteiten, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Innerlijke glimlach (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Innerlijke glimlach
Innerlijke glimlach

Over Innerlijke Glimlach

Mijn naam is Ingrid van Breemen en ontspanning en bewustwording zijn voor mij de sleutels tot heelwording. Dit komt zowel in mijn Qi Gong & Tai Chi Tao lessen tot uitdrukking als in de therapieën die ik geef. In mijn praktijk behandel ik mensen met Cranio Sacraal Therapie: een zachte, manuele therapie waardoor je in een diepe ontspanning komt en die je in contact brengt met je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Senegal vakantie
Overwinteren in Senegal
29 oktober 2018
Wellness reis aan zee in Kenia, kies jouw datum
3 november 2018
06nov18 -04dec18:Reis door Indiase mooiste steden
6 november 2018
spirituele reis
Leef in Liefde reis in Italië (Puglia)
9 november 2018
Zielenreis Andalusië
Zielenreis in Andalusië
19 november 2018
Petra en Floris
Stilte & qi gong retraite
22 november 2018