Zelf genezend vermogen bevorderen


Via een zachte, manuele therapie kom je in een diepe ontspanning en breng ik je in contact met je oorspronkelijke heelheid. In intense stilte en rust ontstaat er ruimte voor heling op een diep niveau.
In de Cranio Sacraal Therapie maak ik contact met het (ritme van het) centrale zenuwstelsel. Langdurige spanning, trauma’s, maar ook fysieke klachten kunnen het Cranio Sacrale ritme beperken/ belemmeren. Door mee te gaan in dit subtiele ritme en het lichaam aan te moedigen om het Cranio Sacrale vocht meer ruimte te geven, ontstaat er een diepe ontspanning (net als in de slaap) en ruimte voor herstel. Het lichaam creëert in dit proces zelf evenwicht.

Voor mij is dit een reis, een innerlijke reis naar je ‘Diepste Zelf’, een reis naar je eigen ‘ademende midden’. Door af te stemmen op dat midden kom je in contact met je oorspronkelijke heelheid. In dat midden kom je in contact met ‘alle antwoorden’. Het brengt je bij je eigen essentie, daar waar alles om draait. Alleen vanuit die intense verbinding met jezelf, kun je helen en geheeld worden. Afhankelijk van je vraagstelling en je eigen focus kan die heling zich afspelen op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Je kunt Cranio Sacraal Therapie bij heel veel verschillende klachten of levensvragen inzetten. Van chronische vermoeidheid tot reumatische klachten tot emotionele trauma's en nog veel meer. Mijn ervaring is dat innerlijke spanning en stress voor veel mensen een aanleiding vormen om hiermee aan de slag te gaan.

Hieronder een ervaring van een cliënt:
'Beste Ingrid,
Nogmaals hartelijk dank voor de sessie net. Naast dat de spanning uit mijn romp is, is het voor mij heel prettig om te hebben mogen ervaren dat jij een plek creëert waar alles (inclusief wat ik beschouwde als het lelijkste en meest beschamende in mij) mag zijn. Er zit zelfs een mooie kant aan. Ik had nooit verwacht dat dat bestond. Tot ziens.’
J.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de Cranio Sacraal Therapie vanuit de aanvullende verzekering. Vaak is hieraan een maximumbedrag verbonden, kijk voor je eigen situatie bij de polisvoorwaarden van je verzekeraar.
Ik ben lid van de NCSV (beroepsvereniging) en de RBCZ/TCZ (Register beroepsbeoefenaren Complementaire zorg en Klacht- en Tuchtrecht).

Als je interesse hebt, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.
Telefoon: 06 - 44 804 102
Mail: info@innerlijkeglimlach.nl

 

  • Innerlijke glimlach
  • 28 september 2018 t/m 31 december 2019
  • Frambozengaarde 3, 3124 WG  Schiedam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 65,00
  • 06-44804102
  • infoinnerlijkeglimlach.nl
  • Alt. geneeswijzen, Pers. ontwikkeling, Zelfheling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Innerlijke glimlach (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Innerlijke glimlach
Innerlijke glimlach

Over Innerlijke Glimlach

Mijn naam is Ingrid van Breemen en ontspanning en bewustwording zijn voor mij de sleutels tot heelwording. Dit komt zowel in mijn Qi Gong & Tai Chi Tao lessen tot uitdrukking als in de therapieën die ik geef. In mijn praktijk behandel ik mensen met Cranio Sacraal Therapie: een zachte, manuele therapie waardoor je in een diepe ontspanning komt en die je in contact brengt met je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Hooggevoelig zijn blijkt steeds vaker. Indiv.
28 september 2018
<geen>
Mindfulnesstraining (MBSR)
17 oktober 2018
Chakra-Numerologie voor Ondernemers (workshop)
12 oktober 2018
Introductietraining Zijnsgeoriënteerde Meditatie
2 oktober 2018