• nieuw   speciale aanbieding!

Tantra Cirkel Brabant


Speciale aanbieding

Wanneer je alle avonden volgt, krijg je 1 avond cadeau van ons.

 

In de Tantra Cirkel, bedoeld voor geliefden/koppels, verkennen we met jullie onze relaties en onszelf. Het is een plek om te zijn, om te voelen, te spelen, te verdiepen, te genieten en je te verwonderen over het grote geschenk van de liefde.

Iedere avond heeft zijn eigen thema/intentie, maar richt zich vooral op wat er leeft bij ieder van ons en de expressie die dat mag krijgen. Dat betekent dat we met elkaar de avonden vormgeven, een co-creatie, waarbij we er met en voor elkaar zijn. Het is fijn als je regelmatig komt en het is geen punt als je er een keer niet bij kunt zijn.

Werkvormen die we gebruiken zijn ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, ervaren, proeven, ontdekken en verruimen. Wij houden beide erg van aanraken en masseren en dat zal zich zeker laten zien tijdens deze avonden. Verder kan je verschillende meditaties en verbindende oefeningen verwachten, waardoor je meer hartsverbinding en connectie met je partner zult ervaren.

Wil je je op een andere manier verbinden met je partner, heb je interesse in tantra en een lichaamsgerichte benadering, waarbij we vooral veel gaan voelen en ervaren? Ben je bereid je kwetsbaar op te stellen en jezelf te laten zien? Wil je je verbinden aan een klein groepje mensen, om met elkaar de diepte in te gaan en de ruimte te verkennen? Dan is de Tantra Cirkel interessant voor jou/jullie!

De avonden zijn los te volgen, maar het fijnst is om steeds meer met elkaar te verdiepen, dus om regelmatig te komen. Waarde: 60 euro per avond per stel. Als je alle avonden komt, krijg je 1 avond cadeau van ons.

Meer info en alle data vind je op de website.

 

  • Inana, op reis naar je ware zelf
  • 5 oktober 2018
  • Veld 7, 5103 HC  Dongen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 60,00
  • 06-10512274
  • welkominana.nu
  • Tantra, Relaties, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Inana, op reis naar je ware zelf (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Inana, op reis naar je ware zelf
Inana, op reis naar je ware zelf

Over Inana, Op Reis Naar Je Ware Zelf

Bij Inana kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en meer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Waarom het maar niet wil lukken .... Indiv.
5 oktober 2018
Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Je toekomst bepaal je zelf! Indiv. begeleiding
5 oktober 2018