UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-01-2019

Interactieve lezing leven van licht/prana


In deze interactieve lezing word je meegenomen in mijn belevingswereld, waarbij ik uitleg geen fysiek voedsel meer nodig te hebben en leef van licht. Ofwel leef van prana, de energie die in de lucht zit. Hoe ik mede daardoor gelukkig, gezond en krachtig ben. Met als basis het leven van mijn natuurlijke ritme, waarbij je wordt uitgenodigd jouw natuurlijke ritme te vinden.

In deze originele lezing deel ik mijn persoonlijke ervaringen en kan je actief meedoen. Niet om zelf direct te gaan leven van licht, maar om je bewustzijn te verruimen.

Met leuke oefeningen en inspirerende verhalen krijg je inzicht in jouw gedachtepatronen en overtuigingen. Daarbij doen we bijvoorbeeld eenvoudige Qi Gong bewegingen zodat je levensenergie geactiveerd wordt. Als die stroomt, maak je vanuit je hoofd makkelijker contact met je lichaam en gevoel. Hierdoor heb je de optie te veranderen wat niet dienstbaar is aan jouw natuurlijke ritme en kan je genieten van hetgeen op je pad komt. Wie weet is dat ook leven van licht…

Wil je meer weten over mij hoe het werkt om te leven van prana en lijkt het je tevens leuk bij jezelf te ontdekken hoe je vanuit je gevoel meer in vrijheid kan leven? Reserveer dan je plek via de webpagina link. Je hebt geen voorkennis of kunde nodig, je bent welkom zoals je nu bent.

Praktisch:
Plaats: ruimte van yoga Utrecht, op 15 minuten lopen van het centraal station
Tijd: 19u30 - 22u00
Kosten: € 25,-

Meer info: www.florisvanberkel.nl/activiteiten/interactieve-lezing-leven-van-licht/
Aanmelden: www.ticketkantoor.nl/shop/levenvanlicht3

Ik zie je graag!
Hartelijke groetjes,
Floris

 

  • Floris van Berkel
  • 18 januari 2019
  • Oudegracht Aan De Werf 339, 3511 PE  Utrecht, Utrecht, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 0648474109
  • fvberkelgmail.com
  • Spirituele groei, Energiewerk, Lezingen

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Floris van Berkel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Floris van Berkel
Floris van Berkel

Over Floris Van Berkel

Leef mijn natuurlijke ritme wat nu behelst dat ik Tai Chi en Qi Gong lessen in de omgeving van Den Bosch geef, mindfulness in beweging zeg maar. Aangevuld bent klankconcerten, stilte retraites en workshops voor bedrijven. Was zo geïnspireerd door een training in Bali, dat ik deze nu ook voor jou aanbied. Middels meditatie en oefeningen verbinden met je innerlijke kracht, zodat je kan zijn...

IS DIT IETS VOOR JOU?

DansJeVrij
DansJeVrij! Amersfoort
6 april 2019
DansJeVrij
DansJeVrij! Amersfoort
4 mei 2019
<geen>
Reiki-1 cursus
29 maart 2019
<geen>
Reiki-2 cursus
30 maart 2019
Workshop Helende handen
13 april 2019
Cursus Helende handen
16 april 2019