UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-01-2019

Zij Die Weet Dagworkshop Thema Moeder Dochter


Dagworkshop ZIj Die Weet: Thema Moeder/Dochter (Women Only)

Naar aanleiding van een mooie vraag hebben we besloten dat we een dag speciaal voor vrouwen willen verzorgen rondom het thema (voor)Moeders.

Voel je je gedragen? Kun je bij jezelf rusten? Sta je op je plek als dochter? Voel je je verstikt? Kun je goed je mannetje staan en verlang je naar meer vrouwelijke energie in je leven? Kun je jezelf overgeven in je intieme relatie?

Allemaal vragen die hun oorsprong vinden in hoe het is in de relatie tussen jou en je moeder (voormoeders)

Moeders spelen een enorm belangrijke rol in het leven als vrouw. Zij heeft je het leven gegeven. Dat is een diepe buiging waard. Tegelijkertijd is het ook een ingewikkelde relatie die soms voor strijd, afstandelijkheid en onbegrip zorgt. Deze dag gaan we met dit thema aan de slag waardoor er meer helderheid komt in de dynamiek moeder/dochter.

De relatie met je moeder. Voor een dochter de belangrijkste relatie uit haar leven. We worden geboren uit onze moeder, en gaan het leven aan door onze moeder. Als deze relatie vertroebeld is, door wat voor reden dan ook, wordt het leven vaak een ‘struggle’. Hard werken, het hoofd boven water houden. Veel doen op je mannelijke energie. Terwijl de wereld in gaan op je vrouwelijke energie veel dichter bij ons staat, veel natuurlijker is. Minder hard werken, meer vanuit je eigen flow. Wat we op deze dag doen is stappen zetten in het herstellen van de band met onze moeder en weer dichter bij onze vrouwelijke energie komen. Onze natuurlijke staat van zijn. Zodat we meer in onze eigen ‘flow’ komen.

De afbeelding laat zien hoe we in verbinding zijn met onze moeder en onze oma. Toen je moeder in de buik van je oma zat heeft zij zo rond de 4de maand alle eicellen aangemaakt. Uit 1 van die eicellen ben jij geboren. Wij zijn dus zo verbonden in de vrouwenlijn. Hoe mooi is dat! En tegelijkertijd zitten daar nog veel pijnen, onbegrip, trauma’s die wij kunnen helen. Heling bij jou, betekent vaak heling in het hele systeem: in de generaties voor je en in de generaties achter je. We doen dit door meditaties, lichaamswerk, oefeningen, ho’oponoopono, familieopstellingen, muziek en alles wat zich aandient. In een groep vrouwen, die allemaal willen werken rondom dit thema, gaan we in dit proces duiken. Terugkeren naar de moeder/onze innerlijke vrouw. Kom dit met ons ervaren!

Stuur een mail naar zijdieweet@gmail.com.
Ben welkom met alles wat er is❣️

Praktisch:
Datum; 13 januari 2019
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Lokatie; Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, IJburg
Bijdrage: 115 euro (excl 21% BTW)

We zien ernaar uit!

Graag van tevoren aanmelden via zijdieweet@gmail.com.

Warme groet,
Daniëlle & Luce

 

  • Hartskracht
  • 13 januari 2019
  • Jan Vrijmanstraat 339, 1087 CD  Amsterdam Ijburg, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 143,75
  • 06-39719992
  • daniellehartskracht.nl
  • Workshop of cursus, Familieopstellingen, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartskracht (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Chitta Blote voeten
Chitta!
28 juni 2019
Zien Vanuit Je Hart
Zien Vanuit Je Hart | 1,5-dgse workshop 28-29 juni
28 juni 2019
Zien Vanuit Je Hart
Open Lezing - Zien Vanuit Je Hart op 28 juni
28 juni 2019
Bijeenkomst Teken van Christus
30 juni 2019
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Haarlem 6&7 juli 2109
6 juli 2019
Thuis Film Avondje - Bashar - Buitenaards
11 juli 2019