UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-01-2019

Zij Die Weet Dagworkshop Thema Moeder Dochter


Dagworkshop ZIj Die Weet: Thema Moeder/Dochter (Women Only)

Naar aanleiding van een mooie vraag hebben we besloten dat we een dag speciaal voor vrouwen willen verzorgen rondom het thema (voor)Moeders.

Voel je je gedragen? Kun je bij jezelf rusten? Sta je op je plek als dochter? Voel je je verstikt? Kun je goed je mannetje staan en verlang je naar meer vrouwelijke energie in je leven? Kun je jezelf overgeven in je intieme relatie?

Allemaal vragen die hun oorsprong vinden in hoe het is in de relatie tussen jou en je moeder (voormoeders)

Moeders spelen een enorm belangrijke rol in het leven als vrouw. Zij heeft je het leven gegeven. Dat is een diepe buiging waard. Tegelijkertijd is het ook een ingewikkelde relatie die soms voor strijd, afstandelijkheid en onbegrip zorgt. Deze dag gaan we met dit thema aan de slag waardoor er meer helderheid komt in de dynamiek moeder/dochter.

De relatie met je moeder. Voor een dochter de belangrijkste relatie uit haar leven. We worden geboren uit onze moeder, en gaan het leven aan door onze moeder. Als deze relatie vertroebeld is, door wat voor reden dan ook, wordt het leven vaak een ‘struggle’. Hard werken, het hoofd boven water houden. Veel doen op je mannelijke energie. Terwijl de wereld in gaan op je vrouwelijke energie veel dichter bij ons staat, veel natuurlijker is. Minder hard werken, meer vanuit je eigen flow. Wat we op deze dag doen is stappen zetten in het herstellen van de band met onze moeder en weer dichter bij onze vrouwelijke energie komen. Onze natuurlijke staat van zijn. Zodat we meer in onze eigen ‘flow’ komen.

De afbeelding laat zien hoe we in verbinding zijn met onze moeder en onze oma. Toen je moeder in de buik van je oma zat heeft zij zo rond de 4de maand alle eicellen aangemaakt. Uit 1 van die eicellen ben jij geboren. Wij zijn dus zo verbonden in de vrouwenlijn. Hoe mooi is dat! En tegelijkertijd zitten daar nog veel pijnen, onbegrip, trauma’s die wij kunnen helen. Heling bij jou, betekent vaak heling in het hele systeem: in de generaties voor je en in de generaties achter je. We doen dit door meditaties, lichaamswerk, oefeningen, ho’oponoopono, familieopstellingen, muziek en alles wat zich aandient. In een groep vrouwen, die allemaal willen werken rondom dit thema, gaan we in dit proces duiken. Terugkeren naar de moeder/onze innerlijke vrouw. Kom dit met ons ervaren!

Stuur een mail naar zijdieweet@gmail.com.
Ben welkom met alles wat er is❣️

Praktisch:
Datum; 13 januari 2019
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Lokatie; Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, IJburg
Bijdrage: 115 euro (excl 21% BTW)

We zien ernaar uit!

Graag van tevoren aanmelden via zijdieweet@gmail.com.

Warme groet,
Daniëlle & Luce

 

  • Hartskracht
  • 13 januari 2019
  • Jan Vrijmanstraat 339, 1087 CD  Amsterdam Ijburg, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 143,75
  • 06-39719992
  • daniellehartskracht.nl
  • Workshop of cursus, Familieopstellingen, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartskracht (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartskracht
Hartskracht

Over Hartskracht

Hartskracht inspireert, bekrachtigt en verbindt! Heb je behoefte aan meer energie, verbinding en bezieling? Ik help je graag om te ontdekken waar jouw ogen van gaan stralen en hoe je vol in je kracht kunt gaan staan. Fully Alive! Met Hartskracht verbind ik vrouwen met hun innerlijke kracht en passie door middel van coaching en innerlijk leiderschaps programma’s. Deze tijd van...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden!
Coming Into Your Own - Women's Leadership Retreat
5 mei 2019
Kevin James Carroll
Kevin James Carroll -Heartsong chanting circle
12 mei 2019
Fia in Concert: Waterfall of Wisdom Worldtour 2019
24 mei 2019
Mannen Massage
Massage & Yoga Weekend voor Mannen
12 april 2019
Henk Fransen
Henk Fransen - Zelfgenezing met behulp van je mind
23 april 2019
Zien Vanuit Je Hart
Zien Vanuit je Hart | 1,5-daagse workshop
4 april 2019