Pelgrimage naar de Eenvoud (mannen)


Pelgrimage naar de Eenvoud voor mannen

‘’Elke keer weer ervaar ik die andere dimensie, die wereld van liefde, vrijheid, vreugde en overvloed als ik pelgrimeer in de Sierra Tejeda in Andalusië. Alsof de Pelgrimage naar de Eenvoud mij via een poort een andere wereld in laat lopen. Een wereld zonder beperkingen en waarin alles mogelijk is. Een wereld waarin ik thuiskom.’’ AdJan

Een Pelgrimstocht in Andalusië

De Pelgrimage naar de Eenvoud is een pelgrimstocht in Andalusië, Zuid-Spanje, die naar een uniek bedevaartsoord leidt: ‘’JIJ’’. Je wandelt over ruige bergpaden, door vruchtbare valleien, langs stromende bergbeken en door de gastvrije witte dorpjes naar de heiligste plaats op aarde: Jouw hart en ziel, jouw liefde en licht, jouw IK BEN.

Voor wie is deze Pelgrimage bedoeld?

Je hebt het nodige gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Angsten en kwetsingen aangekeken, gevoeld en doorvoeld. Wellicht ben je nog niet helemaal geheeld of gevrijwaard van angst. Toch heb je ergens het gevoel dat het genoeg is en dat je in dankbaarheid het 'oude vertrouwde' mag laten gaan. Dat je een nieuwe weg in mag slaan die leidt naar de verwezenlijking van je dromen, de bewustwording van jouw levensmissie en van wie jij ten diepste BENT. Deze pelgrimstocht is er niet om de mannelijkheid te benadrukken of het man zijn te ontdekken. Mannen worden tijdens de Pelgrimage naar de Eenvoud juist uitgenodigd om zachtheid toe te laten, het hart te openen en zelfliefde te laten stromen, in kwetsbaarheid die kleine, pure jongen te erkennen en zich te bevrijden van de rol die hem is opgelegd door een veelal mannelijk ingerichte wereld.

Hoe ziet jouw Pelgrimage eruit?

De eerste dag kom je aan op Las Peñas, de krachtplek nabij Canillas de Aceituno in Andalusië waar wij wonen. Je krijgt jouw intentie helder. Je ontmoet jouw mede pelgrims en je verbind je met jezelf en de reis. Vanaf de tweede dag ga je samen met AdJan en jouw mede pelgrims op weg, de bergen in. Je stapt in de pure wereld die JIJ heet. Een Andalusisch decor van puurheid en eenvoud laat je helemaal in jezelf zakken en haalt moeiteloos in jou naar boven wat losgelaten, toegelaten en/of omarmd mag worden. Verder bestaat de pelgrimstocht uit:

Een ritueel aan het begin en aan het eind.
Slapen in de bergen, in de openlucht, onder een stralende sterrenhemel (zomer).
Slapen in sfeervolle, authentieke, Andalusische bergdorpjes (winter).
Vijf dagen inhaleren van pure natuur, vrijheid, liefde, eenvoud en de kracht van het nu.
Avontuur van totale overgave, onthechten en vertrouwen dat het universum goed voor jou zorgt.

Begeleiding

De rituelen worden door Marloes verzorgd. AdJan gaat mee op pad, staat achter jou, loopt naast jou, spiegelt jou, houdt jou in het hier en nu en wat daarin gebeurt, creëert een bedding van vrijheid, van liefde zonder oordeel waarin jij helemaal jezelf kunt zijn.

Praktisch

Je boekt via Transavia de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Je komt dan tegelijk met de andere deelnemers aan en maakt gebruik van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Boek je een afwijkende vlucht, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven in Málaga. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar onze plek komen.

Alle overnachtingsplekken zijn vooraf gereserveerd. De eerste nacht slaap je op Las Peñas. De tweede, derde en vierde nacht in de verschillende dorpen die op de route liggen. Gezien het karakter van de reis nodigen wij je uit om geen overbodige ballast mee te nemen. In je rugzak te doen waarvan jij voelt dat het belangrijk is om mee te nemen.

De Pelgrimage eindigt op de laatste dag om 16.00 uur. Vervolgens zul je worden teruggebracht naar de luchthaven in Málaga of vervolg je jouw reis op eigen gelegenheid.

Luchthaven Eindhoven Maandag (7.30 -10.25 uur) / Vrijdag (20.00 - 23.00 uur) met Transavia

Aantal personen: 2-4 personen.

Inbegrepen in de prijs: BTW, vervoer van en naar de luchthaven, begeleiding, vier overnachtingen, alle maaltijden, koffie, thee, water en fruit. Overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Er wordt geen alcohol geschonken. De vlucht is exclusief.

 

  • I Am Reizen
  • 25 maart 2019 t/m 29 maart 2019
  • Calle Las Peñas 6, 29716  Canillas De Aceituno, SPAIN
  • € 895,00
  • 0031 6 1204 6986
  • infoiam-reizen.nl
  • Week retraites, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur I Am Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van I Am Reizen
I Am Reizen

Over I Am Reizen

''Jij bent een vrouw die bereid is terug te keren naar haar ware bestemming, haar vrouwelijke oerkracht. Jij bent een man die zichzelf durft te zijn door gevoel, intuïtie en zachtheid toe te laten. Jij bent er klaar voor om jezelf open te stellen voor wie jij in wezen bent, voor de onbegrensde mogelijkheden in jou, jouw grootsheid, jouw vrijheid, jouw liefde, jouw ideaal zonder...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Vrouwenretraite
Magie van de Sensuele Vrouw (Vrouwenretraite)
29 april 2019
Zielenreis Andalusië
Zielenreis in Andalusië
3 juni 2019
Sisters Connected
Sisters Connected Andalusie
1 april 2019
chillout
Retreat Spanje: Raise Your Frequency!
7 juli 2019
Alle spirituele groepsreizen op een rij
2 februari 2019
Mindful wandel - Safari retraite Tanzania
13 maart 2019