UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 22-02-2019
  •  speciale aanbieding!

Winterreis Piramides Bosnië met Workshops


Speciale aanbieding

Bij aanmelding voor 20 december geldt een vroegboekkorting van 35 euro

 

Wil je eens wat anders dan de wintersport of duren de wintermaanden lang voor jou? Heb je behoefte aan diepgaande, transformerende ervaringen en wil je tevens je intuïtieve en helende gaven verder ontwikkelen? Kom dan met mij (Joke) mee op deze speciale winterreis naar de mystieke piramides, de helende tunnels en de vele andere bijzondere krachtplaatsen rond de plaats Visoko in Bosnië.
Samen met Lejla Djurovic van Heartweavings bied ik enkele krachtige workshops aan waarin we werken met energie, met healing en oefeningen om je intuïtieve gaven, je (zelf)helend vermogen en bewustZIJN te verdiepen en te verfijnen.
Lejla Djurovic woont in Visoko. Als intuïtief healer voelt zij verschillende energiefrequenties en ervaart zij gebeurtenissen op sterk intuïtieve wijze. Als Reconnective healer activeert zij het zelfhelend vermogen van het lichaam door dit opnieuw in al haar aspecten te verbinden met de Bron. Verder is Lejla Light Code Activator en maakt zij gebruik van Quantum Harmonisatie, Light Language Channeling en Transformative Invocation. Lejla werkt verder als groepshealer en als persoonlijk- en afstandshealer. Wil je hier meer over weten? Stuur me dan een mail of pb.
Joke is werkzaam als psycholoog, coach, hartcoherentietrainer en alternatief therapeut voor uiteenlopende levens- en ZIJN’s vragen. Zij heeft verschillende healingopleidingen gedaan, zoals onder meer Eenheidsheling, meerdere Thetahealingopleidingen, Multidimensionale healing and reading, Lightworker. Haar kennis en ervaring combineert ze tot een eigen aanpak en vertaalt ze in de workshops naar krachtige oefeningen.

En…natuurlijk bezoeken we ook de helende tunnels van Ravne en maken we de tour langs de piramides en de andere bijzondere plekken met een ervaren plaatselijke gids.
Verblijf in een prachtig huis vanwaar je direct uit kijkt op de Piramide van de Zon. Het huis ligt aan de rand van Visoko, op loopafstand van het centrum met winkels en restaurants.

Tarief: 885,00 euro. Inbegrepen: vliegreis op basis van handbagage, transport ter plaatse, verblijf (toeslag éénpersoonskamer 10 euro per nacht), workshops, tour met gids, entree tunnels, 1 x diner en ontbijt. Voor meer informatie: stuur me een mail of pb.

 

  • HeartandMind-Piramide Energie Reizen Bosnië
  • 22 februari 2019 t/m 1 maart 2019
  • Bosnië En Herzegovina,   Visoko, Drenthe, BOSNIA EN HERZEGOVINA
  • € 885,00
  • +31(0)651713666
  • postheartandmind.nl
  • Reizen en vakanties, Energiewerk, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur HeartandMind-Piramide Energie Reizen Bosnië (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van HeartandMind-Piramide Energie Reizen Bosnië
HeartandMind-Piramide Energie Reizen Bosnië

Over Heartandmind-Piramide Energie Reizen Bosnië

Mijn naam is Joke Jonkers. Als coach en psycholoog begeleid ik mensen bij uiteenlopende vragen en (stress gerelateerde) klachten in hun leven. Het geven van inzicht en het stimuleren van je vermogen zelf koers en richting aan je leven te geven, vanuit eigen keuze en kracht, vormt een rode draad in mijn begeleiding. Ook persoonlijke ontwikkeling en intuïtieve ontwikkeling zijn centrale...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Framedrum weekend in Drenthe
20 september 2019
Bij Dragons Eye
Transformerende intuïtieve reis piramides Bosnië
24 september 2019
bij de rivier Fojnica
Transformerende reis piramides Bosnië;hartenergie
2 oktober 2019
<geen>
Ondek paardencoaching
11 oktober 2019
Mazzaze
Massage weekend
18 oktober 2019