UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 01-04-2019

Sisters Connected Andalusie


Vrouwenretraite Sisters Connected in Andalusie

Verlang je ernaar om je dieper te verbinden met jouw vrouwelijke oerkracht, jouw bron van wijsheid, zodat het leven weer helemaal door je heen kan stromen? Dan is deze retraite van Sisters Connected iets voor jou. Je gaat je weer helemaal vrouw voelen en je verbinden met je bekken en baarmoeder; jouw scheppingskracht. Je gaat je onderdompelen in je eigen levensenergie.

Een groot deel van jouw kracht en wijsheid is gelegen in jouw lijf en baarmoeder. Door o.a. te mediteren, yoga, sharing, creatief werken, dansen, rituelen en (stilte)wandelingen te maken, word jij weer één met jouw eerste natuur, de pure, authentieke, stromende vrouw die jij bent, verbonden met jouw innerlijke bron. We werken veel met de kracht van Moeder Aarde en zullen dus veel in de natuur zijn. Met een inwijding aan het einde van de reis verklaar je jouw lijf en daarmee jezelf weer 'heilig'.

Locatie
Sisters Connected vindt plaats op een prachtige plek in de bergen van Andalusië, nabij het dorpje Canillas de Aceituno. Je verblijft op landgoed Las Peñas, te midden van inspirerende natuur en verstillende energie. AdJan en Marloes (en dochter Isabelle) bewonen hier een authentiek Andalusisch huis met zwembad. Het ernaast gelegen huis en appartement dienen als accommodatie voor onze gasten. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht op de bergen en geniet je van het liggen in één van de hangmatten in onze olijfgaard.

Begeleiding
Je wordt tijdens deze reis begeleid door Ardy Manders en Marloes Verboom. Zij hebben beiden veel ervaring met het werken met vrouwen en het begeleiden van retraites. Door hun jarenlange samenwerking voelen en vulllen zij elkaar perfect aan.

Praktisch:
Je boekt via Transavia de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Door die betreffende vlucht te boeken kom je tegelijk met de andere deelnemers aan en kun je gebruik maken van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Mocht je een afwijkende vlucht willen boeken, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar de locatie komen.

Vlucht Transavia: Rotterdam maandag 1 april 2019 8.00 - 10.50 uur / Zaterdag 6 april 2019 19.55 - 22.45 uur
Aantal personen: 4-7

Inbegrepen in de prijs: BTW, vervoer van en naar luchthaven, 5 overnachtingen, begeleiding, alle maaltijden, koffie, thee, water en fruit. Er wordt geen alcohol geschonken. De overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. De vlucht is exclusief.

 

  • I Am Reizen
  • 1 april 2019 t/m 6 april 2019
  •   Canillas De Aceituno, SPAIN
  • € 895,00
  • 0031 6 1204 6986
  • infoiam-reizen.nl
  • Week retraites, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur I Am Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van I Am Reizen
I Am Reizen

Over I Am Reizen

''Jij bent een vrouw die bereid is terug te keren naar haar ware bestemming, haar vrouwelijke oerkracht. Jij bent een man die zichzelf durft te zijn door gevoel, intuïtie en zachtheid toe te laten. Jij bent er klaar voor om jezelf open te stellen voor wie jij in wezen bent, voor de onbegrensde mogelijkheden in jou, jouw grootsheid, jouw vrijheid, jouw liefde, jouw ideaal zonder...