UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-02-2019

Rode tent Leiden


Rode tenten zijn ontstaan n.a.v. het boek van Anita Diamant: De rode tent.
De rode tent is van origine de plaats waar vrouwen zich tijdens de nieuwe maan drie dagen per maand terugtrokken.
Ze vertelden elkaar verhalen en gaven hun kennis en geheimen door over geboorte, bevalling, sterven en geneeskrachtige kruiden en heling.
In de RODE TENT vieren, bekrachtigen en ervaren we het vrouw zijn. Het is een plek om op dieper niveau met elkaar te kunnen zijn, uit te rusten en de ware kracht van vrouw zijn te her-inneren.

Eens in de maand komen we samen bij “De Kern “Kernstraat 2a te Leiden. Iedereen steekt een kaars aan voor zichzelf, voor haar (groot)moeders en voor degene waar haar hart naar uitgaat. Omringd door kaarslicht is het “sharen” een wezenlijk onderdeel van de RODE TENT. Echt luisteren met je oren en je hart is een groot cadeau voor degene die haar verhaal deelt. Meestal is er een thema of activiteit verbonden aan de avond. Check Facebook, de nieuwsbrief of de agenda.
De Rode tent is een warme, liefdevolle en hele veilige plek om kwetsbaar te zijn en je meer te verbinden met je sisters dan ooit. Wat in de tent besproken wordt, blijft in de tent. Leuk als je iets meeneemt om te delen zoals een gedicht, verhaal, lied of iets geheel anders. Dit staat je geheel vrij. Neem je wat lekkers mee om te delen? Rode kleding of sjaal gewenst. Voorbeelden van activiteiten zijn: dansen, zingen, ceremonies, visualisatie en verhalen vertellen. Het liefdevol samenzijn, dragen en gedragen worden en heel veel plezier is elke RODE TENT aanwezig! Een liefdevol welkom voor jou……. Je kan je per keer inschrijven.
Aanmelden: www.annetteweers.nl/rode-tent/

 

  • Annette Weers
  • 13 februari 2019
  • Kernstraat 2A, 2313 EV  Leiden, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 15,00
  • 31614770688
  • annetteweerslive.nl
  • Pers. ontwikkeling, Spirituele groei, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Annette Weers (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Annette Weers
Annette Weers

Over Annette Weers

Annette Weers heeft haar eigen opleidingscentrum en praktijk in Leiden. Tevens werkt ze als gastdocent bij diverse therapeutische HBO opleidingen. Sinds 2001 verzorgt ze trainingen op het gebied van: - Intuïtieve ontwikkeling: Basis 1, Basis 2, Healing 1, Healing 2 en de Aurareadingopleiding. -Kracht van ademen: 2- daagse Ademworkshop transformerend ademen en een 10- daagse...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Reiki
Reiki 1 cursus Rotterdam
15 december 2019
Angellight facilitator
15 december 2019
Jouw Vrije Levensstroom
Open Dag Desideratum
15 december 2019
<geen>
Rode Tent Leiden
18 december 2019
Conscious Love Xperience * Nieuw
20 december 2019
BodyTalk System: lichaam en geest weer in balans!
20 december 2019