UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 26-11-2022

Familieopstellingen PLUS+


Extra dag Familieopstellingen PLUS +

Vanwege de grote vraag naar familieopstellingen hebben wij naast de extra ingelaste avonden besloten hier ook een hele dag voor vrij te maken.
Op deze dag kun je naast de opstellingen ook nog twee andere therapeuten aan het werk zien.

José van Elk laat ons ervaren welke invloed een meditatie op lichaam en geest kan hebben. Hiernaast zal ze ook nog een systemische miniopstelling of oefening presenteren die een diepgaand effect kan hebben.

Peter Keulers neemt ons na de middagpauze mee in een initiatie over zijn visie van negatief zelfbeeld, iets wat tijdens familieopstellingen regelmatig naar voren komt.
Een Negatief Zelfbeeld is een negatief vooroordeel over jezelf, dat jij zelf uitspreekt. Bij een Negatief Zelfbeeld worden alleen de negatieve zaken benadrukt. Gevolg is dat je sterk de nadruk legt op wat niet goed gaat. Door een andere bril op te zetten, leer jij anders waar te nemen, te voelen en te ervaren
www.peterkeulers.nl/negatief-zelfbeeld-behandelen

Hans Strack, begeleider en trainer in systemisch werk (Familie- Organisatieopstellingen) zal deze dag weer de familieopstellingen begeleiden. In onze prachtige ruimte kun je ervaren wat opstellingen voor positieve invloed op je kunnen hebben. Een journaliste van het maandblad Gezond Nu omschreef het als volgt:
“Patronen worden doorgegeven van generatie op generatie, maar werken misschien niet goed voor jou. Met een familieopstelling spoor je de diepe kern van het probleem op.”
Het hele artikel kun je lezen op onze website.
www.vormbalans.nl

Om aan deze dag deel te nemen heb je geen voorkennis van familieopstellingen nodig.
Wij zullen in afstemming de mensen die voor een opstelling klaar zijn de mogelijkheid geven hun vraag in te brengen.
Wil je meer over familieopstellingen weten, kijk dan op onze website.

Praktische info:
o Datum en tijdstip: 26 november van 10.00 tot ca. 17.00 uur.
o Adres: Engelenkampstraat 23 te Sittard
o Koffie, thee, water, fruit en lekkernijen zijn gratis aanwezig
o Lunch kun je zelf meebrengen en op de locatie nuttigen of je laat je in het op 5 minuten lopen gelegen centrum van Sittard verwennen
o Voor meer informatie www.vormbalans.nl/agenda-2/ of bel 06 20643750 (bij geen gehoor spreek een boodschap in en wij bellen terug)
o Kosten voor deelname: € 110,00 incl. BTW, jij kunt het geld overmaken op NL74ABNA 0496294199 ten name van Vormbalans met vermelding “Familieopstellingen plus+”

 

  • Vormbalans
  • 26 november 2022
  • Engelenkampstraat 23, 6131JD  Sittard, Limburg, NEDERLAND
  • € 110,00
  • infovormbalans.nl
  • Familieopstellingen, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Vormbalans (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Vormbalans
Vormbalans

Over Vormbalans

Over Hans Strack Therapeut in Sittard en Landgraaf (Limburg) Mijn naam is Hans Strack. Ik werk als Therapeut in Landgraaf en Sittard, mijn praktijk is in deze plaatsen gevestigd (Limburg), niet ver vandaan de Duitse en Belgische grens. Na vele jaren met veel plezier te werken als bedrijfsleider kwam de tijd uitsluitend nog werkzaam te zijn in mijn eigen praktijk. Daarnaast heb ik...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Nieuwe Tai Chi groep
T'ai Chi Herstel voor alle leeftijden in Venray
10 januari 2023
Nieuwe Tai Chi groep
Chi Kung voor gezondheid, geluk en vitaliteit
10 januari 2023