UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-02-2019

Healing chakra sounds in Zutphen


Zingen en klanken gaat aan je denken voorbij, het is taal van je ziel. De klanken die in je leven, zoeken een weg naar buiten om gehoord te worden, door jezelf. Klanken is een prachtige manier om jezelf te versterken, uit te drukken en te bekrachtigen. Klanken gaat niet over prestatie gerichte oefeningen, het gaat over laten zien wie je bent.

Je lichaam slaat elke emotie op, zowel de positieve als negatieve. Als je boos, verdrietig of blij bent en dit niet uitdrukt, maar in je houdt, verkrampt je lichaam. Verkramping leidt tot zuurstofgebrek, spanning, pijn, onrust en verlaagde energie. Is dit herkenbaar?

Door het klanken van je chakra's sounds schep je ruimte, ga je ademen en kom je in verbinding met jezelf en anderen. Chakra's zijn energiepunten in je lichaam, die je als een draaikolk door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’.

Wat gaan we doen?
We werken deze dag met de zeven chakra sounds. Elke chakra heeft een eigen geluid met unieke trilling. Deze chakra sounds gaan we zingen en klanken. Het is ongelooflijk mooi om samen dieper in het klanken te komen. Je reis naar binnen begint.

Je voelt dat je klanken een eigen weg gaan, ze worden van jou. Je stem wordt vrijer en authentiek. Je geeft je over aan wat er komt en je gaat mee met de stroom en de energie van de groep. Je lichaam opent en laat alles los, je kunt ademen en je wordt rustiger en ontspannen. Je bent in het "nu", als groep zijn we in een bijzondere sfeer, een unieke trilling van liefde.

Je bent uitgenodigd om te komen en op jouw unieke manier mee te doen. Er is geen enkele verplichting in het programma. In de dag is er water, thee en koffie en geven we een heerlijke vegetarische lunch.

Het werken met mijn stem en het "voelen van een brok in mijn keel" en het kunnen ontladen ervan heeft me echt ruimte gegeven. Dank je Maria

Lees verder over deze dag op de website. Of bel naar: 06 398 04 150

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 23 februari 2019
  • Fie Carelsenstraat 32 , 7207 GN  Zutphen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 90,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Spirituele groei, Energiewerk, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Ronald zingt Ester danst living truth
30 augustus 2019
<geen>
Stiltewandeling met paarden
1 september 2019
ET-Healing Experience (Oosterbeek)
3 september 2019
Heartdance For You
4 september 2019
ET-Healing Practitioner Programma
10 september 2019
Yoga weekend 'Yoga Relax'
13 september 2019