UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 09-02-2019
  •  speciale aanbieding!

Spring Forest Qigong level 1


Speciale aanbieding

Netsamen lezers ontvangen €20 korting

 

Op deze cursusdag behandel ik uitgebreid de basis filosofie, belangrijkste elementen, uitgangspunten en sleutels tot succes van Spring Forest Qigong.
Daarnaast leer je:
* de actieve oefeningen van level 1 en
* de basis healing technieken
Na de cursusdag kan je de oefeningen en basis healing technieken met behulp van het schriftelijke cursusmateriaal thuis toepassen.

Qigong betekent werken met energie. Je werkt aan healing van jezelf met eenvoudige, zeer krachtige oefeningen. Spring Forest Qigong is daarnaast ook een helingsmethode.
Achtergrond
Spring Forest Qigong is ontwikkeld door Qigong meester Chunyi Lin. Hij schreef het boek 'Born a healer', in het Nederlands vertaald als: Spring Forest Qigong (Akasha). In Amerika werd het boek een bestseller.
Chunyi Lin beschrijft in het boek zijn zeer moeilijke en zware jeugd in het China tijdens de culturele revolutie. Zijn vader was leraar en werd opgepakt. Ouders en kinderen werden gescheiden. Op school werd hij mishandeld en mocht hij niks terug doen. Later kreeg hij ook nog een ernstige knieblessure door een val waardoor hij nauwelijks meer kon lopen.
Zo was hij als jongeman zowel fysiek als emotioneel er slecht aan toe. Emotioneel was hij boos en verbitterd. Het bijzondere is dat hij zichzelf in alle opzichten genas door het beoefenen van Qigong. Daarna zag hij het als zijn missie om dit over de wereld te verspreiden. Zijn missie: "een healer in elke familie en een wereld zonder pijn".
Chunyi Lin studeerde bij vele qigong meesters. Door hen werd gezegd dat qigong moeilijk is en dat het jaren oefening vraagt. Chunyi Lin voelde dat dit niet klopte. Hij ontwierp een serie zeer eenvoudige oefeningen die iedereen kan doen, of je nu gezond bent of zwaar ziek! Daarnaast ontwikkelde hij krachtige methode om anderen te helpen met hun healingsproces.
De oefeningen zijn eenvoudig maar zeer krachtig. Dit geldt ook voor healing technieken. Ze zijn heel effectief voor heling en balans. Je kunt ze doen om gezond te worden en/of gezond te blijven. Ze werken zeer krachtig op het openen van de meridianen, de energiekanalen in het lichaam. Als die open zijn ben je gezond en stromend. Als ze geblokkeerd zijn word je ziek en zwak.
Je kunt de oefeningen staand doen maar ook zittend en als dat niet gaat zelfs liggend.
Door het doen van de oefeningen hebben vele mensen over de hele wereld zichzelf genezen van ernstige klachten.

Op deze cursusdag doen we alle actieve oefeningen van level 1.
In tweetallen of kleine groepjes leer je daarnaast hoe je blokkades kunt openen, de overtollige energie kunt verwijderen en nieuwe energie kunt toevoegen.

 

  • Israna lichtcentrum
  • 9 februari 2019
  • Boijlerweg 8,   Boijl, Friesland, NEDERLAND
  • € 129,50
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Qi gong&tai chi tao, Pers. ontwikkeling, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursisten aan tafel
Leef De Zomer
23 juni 2019
Training Life
Erkende Life Coach opleiding
13 september 2019
Woonkamer 2
Training Life
13 september 2019