UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-04-2019

Singles Retraite ~ Een tantrisch avontuur


Voor Singles: Geef Jouw Levensstroom een ware Boost

Voor altijd loskomen van oude blokkades en patronen in je lijf, je emoties en je gedachten. Na afloop voel je je stromend in je lijf en in je energie. Ken je jouw kracht en je zachtheid. Gun jezelf volledige vrijheid!

Een heerlijke driedaagse singles retraite, inclusief overnachtingen. Drie dagen waarin je jouw geblokkeerde en vastzittende emoties, gedachten en lichaam inruilt voor energie, levensplezier en vrijheid. En dat in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht. Kortom: drie dagen om een ware boost te geven aan jouw levensstroom.

“Een mooie, liefdevolle ervaring met veel diepgang, plezier, maar ook uitdagingen. Ik heb mezelf beter leren kennen en voel me met meer geluk en liefde in het leven staan.”
~ Jan-Peter

Wat gaan we doen?
Een veilige bedding, verbinding met het grotere geheel, een prettige afgestemde omgeving – die basisvoorwaarden scheppen we bij Desideratum, als altijd. Daartoe starten we met het verbinden met de belangrijkste persoon in je leven: jijzelf. Eerst naar binnen dus, en van daaruit naar buiten (in verbinding met de anderen).

Je leert over bewustzijn en meditatie, over vertraging, energie en levenskracht. Over hoe je in jouw levensstroom blokkades kunt herkennen en opruimen, hoe je jouw levensstroom kunt vergroten en verruimen.

We zoeken de verdieping op, leren je tantrische ademtechnieken. Je gaat de chakra’s niet alleen leren kennen maar ook ervaren. Je zult jouw eigen levensenergie verder ontdekken en laten stromen. Het mannelijke en het vrouwelijke – wat is dat eigenlijk? En hoe kan de man/vrouw polariteit je voeden met extase, blijdschap, levendigheid? Bewuste aanraking, vragen om wat je wil, aangeven wat je niet wil (consent): het hoort er allemaal bij.

"Wow wat was het mooi. Ik heb een heel oud stuk op mogen ruimen wat mij in het dagelijkse leven behoorlijk belemmerde. Ik voel me nu vrij en blij en straal als een ster. Heb mooie oefeningen gehad en tools meegekregen die ik in mijn dagelijkse leven kan toepassen zodat ik in mijn eigen kracht kan blijven staan. Mijn levensenergie stroomt, en hoe!!!!!"
~ Paula

Het zou zomaar kunnen dat we één van de avonden onze jacuzzi openstellen voor wie wil…

 

  • Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
  • 19 april 2019 t/m 21 april 2019
  • Waterlandsingel 104, 2548 ST  Den Haag, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 277,00
  • 0611018636
  • sjaakdesideratum.nl
  • Tantra, Massage, Weekend retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom

Over Desideratum ~ Praktijk Voor Vrije Levensstroom

Wij zijn Sjaak en Kersti van Desideratum, een koppel dat zelf dagelijks leert, elkaar innig liefheeft, zich radicaal eerlijk opent naar elkaar en ook na jaren samenzijn diepere diepten blijft ontdekken. Onze passie is het delen van onze kennis en levenservaring zodat we samen van de wereld een mooiere en liefdevollere plek maken. Hapert het in jouw levensstroom of gezondheid, voel je je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Online Massage cursus voor beginners
1 juni 2020
Online workshop voor 2
Online Massage workshop voor 2 personen
1 juni 2020
Volwassen mannelijkheid: introductie bijeenkomst
1 juni 2020
Gratis Open les Kracht van ademen online
3 juni 2020
Tantra Experience Light
5 juni 2020
Jouw Vrije Levensstroom
Koppelsretraite Vier de Liefde
5 juni 2020