ET-Healing Week Retraite - a Journey to your Self


ET-Healing Week Retraite - the Journey to your Self
Deze week staat volop in het teken van verhoging van je frequentie, verheldering van je waarnemingsvermogen (sensitiviteit), ontwikkeling van je vermogen van (self-)healing en contact met (buitenaardse) gidsen.

Stel je eens voor ... je bent samen met een kleine groep van 10 gelijkgestemde mensen en je verblijft een week lang in een voormalig klooster in het zuiden van Frankrijk, een gebied met nog voelbare invloeden van de Katharen. Je wordt omringd door prachtige heuvels en bergen, volledig omarmt door heerlijke natuur en stilte.
De kapel van dit voormalige klooster ligt bovenop een ley-lijn die verschillende heilige plaatsen in de regio met elkaar verbindt en daarbij veel aandacht van onze buitenaardse vrienden krijgt. De energie in deze kapel is buitengewoon bijzonder te noemen.

En stel je dan eens voor, dat je hier bent met zeer ervaren mensen op het gebied van het werken en communiceren met een groep buitenaardsen die als missie hebben om hun sterrenfamilie hier op Aarde te helpen te herinneren wie zij werkelijk zijn, door middel van healing op velerlei vlakken, door middel van boodschappen en door middel van de mensheid weer in contact te brengen met haar eigen kern en tegelijkertijd in contact te brengen met het geheel.

Deze week gaat sterk in op ontwikkeling van je sensitiviteit het leren waarnemen van subtiele energieën.
Je gaat je eigen energievelden ontdekken en verschillende energieën leren voelen en onderscheiden.
Je gaat ontdekken hoe je vanuit een andere laag van jezelf contact kunt maken met andere dimensies en hoe je in een andere dimensie contact kunt maken met andere 'benevolent beings'.

We gaan aan de slag met een gevarieerd aanbod zoals de Reconnection, ET-healing sessies (individueel en groepsgewijs), Stargate Experiences, natuur, spel, creativiteit, coaching tools en technieken, tijdlijn / regressie sessies en nog veel meer, afhankelijk van waar de behoefte ligt op enig moment.

Alles is gericht op verhoging van je frequentie, verhoging van je waarnemingsvermogen (sensitiviteit) en ontwikkeling van je vermogen van (self-)healing.
En het doen van de Reconnection tijdens deze week zal je zeker enorm kunnen helpen in dit proces.

KOSTEN
Kosten voor deze week, gebaseerd op volpension zijn vanaf 945,- euro per persoon afhankelijk van het type kamer dat je wenst en het aantal personen per kamer.
Kijk voor meer informatie en prijzen op onze website.

Je kunt vliegen op Lyon, reizen met de Thalys (TGV) naar Valence of komen met eigen vervoer.
Als je samen met een groep met de trein komt, word je tegen een vergoeding met de auto opgehaald van het station in Valence.

Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar met daarin je naam, de periode/week die je wilt komen en het kamer nummer van je voorkeur.
Je ontvangt een aanmeldingsbevestiging en een factuur voor de aanbetaling. Je aanmelding is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.
Deze reis gaat definitief door bij minimaal 6 aanmeldingen.

KUN JE DEZE KEER NIET ?
Mocht het deze week niet uitkomen maar je wil een event met buitenaardsen absoluut een keer meemaken, dan hebben in 2019 nog andere opties, namelijk
- de ET-Contact Week van 22-28 September 2019 met een programma dat vol in het teken staat van het contact met buitenaardse beschavingen
- de Spirituele Familie Week van 18-24 Augustus 2019 met een programma voor zowel de ouders als de kids !

Mocht je nu wel heel graag een dergelijk event met ons willen meemaken, maar Zuid-Frankrijk is gewoon niet haalbaar voor je, dan zijn de ET-Healing Weekend Retraites in Nederland wellicht een alternatief voor je.
Natuurlijk mis je de krachtplekken in Frankrijk, de zalige energie van de kapel, de natuur, het heerlijke eten, de intensiteit die in meerdere dagen wordt opgebouwd, maar onze ervaring is dat ook in deze weekenden enorm veel mag gebeuren.
Voor meer informatie over de weekenden, hou de nieuwsbrief dan goed in de gaten of neem even contact met ons op.

 

  • Healing Centre Beyond Medicine
  • 30 juni 2019 t/m 6 juli 2019
  • Route De Saint-Bonnet, 07520  Lalouvesc, FRANKRIJK
  • € 945,00
  • +31267852448
  • infoEThealing.nl
  • Reizen en vakanties, Et-healing, Reconnection

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Healing Centre Beyond Medicine (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Healing Centre Beyond Medicine
Healing Centre Beyond Medicine

Over Healing Centre Beyond Medicine

Healing Centre Beyond Medicine is een klein collectief van healers die in samenwerking met een team van buitenaardse wezens prachtige transformaties begeleiden bij mensen en dieren. We hebben onze krachten als ET-Healing Practitioners gebundeld in Healing Centre Beyond Medicine omdat we samen meer Licht, Energie, Information in de wereld kunnen zetten dan wanneer we dit ieder voor zich zouden...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Massage-wandelweekend in Sauerland, 30 mei -2 juni
30 mei 2019
Spirituele reis Schotland
Magische reis rond de Schotse Hebriden
23 maart 2019
Spirituele reis Katharen
Magische reis in het Katharenland
7 april 2019
Spirituele reis Engeland
Magische reis in Engeland
11 mei 2019
Reis in Zuidwest Ierland
Magische reis in Zuidwest Ierland
16 juni 2019
Mazzaze
Body en Mind reis naar Spanje
7 april 2019