ET Contact Week - Preparing for Contact


ET Contact Week - Preparing for Contact
Het moment van open contact met buitenaardse beschavingen komt steeds dichterbij.
Maar hoe gaat dat contact in zijn werk en hoe kun je je daar op voorbereiden ?
Deze week staat volop in het teken van het jezelf (energetisch) voorbereiden op dit contact en het uitnodigingen tot het maken van dit eerste contact.

Stel je dan eens voor ... je bent samen met een kleine groep van 10 gelijkgestemde mensen en je verblijft een week lang in een voormalig klooster in het zuiden van Frankrijk, een gebied omringd door prachtige heuvels en bergen, volledig omarmt door heerlijke natuur en stilte.
De kapel van dit voormalige klooster ligt bovenop een ley-lijn die verschillende heilige plaatsen in de regio met elkaar verbindt en daarbij veel aandacht van onze buitenaardse vrienden krijgt. De energie in deze kapel is buitengewoon bijzonder te noemen.

En stel je eens voor, dat je hier bent met ervaren mensen op het gebied van het werken en communiceren met een groep buitenaardsen die als missie hebben om hun familie hier op Aarde te helpen te herinneren wie zij werkelijk zijn.
Zij brengen door middel van healing op velerlei vlakken en door middel van boodschappen de mensheid weer in contact met haar eigen kern en het grotere geheel.
En door het in contact zijn met onszelf openen we de deur in onszelf naar 'open contact' met deze buitenaardse beschavingen.

Deze week gaat sterk in op ontwikkeling van je eigen sensitiviteit het leren waarnemen van subtiele energieën.
Je gaat je eigen energievelden ontdekken en verschillende energieën leren voelen en onderscheiden.
Je gaat ontdekken hoe je vanuit een andere laag van jezelf contact kunt maken met andere dimensies en hoe je in een andere dimensie contact kunt maken met 'highly evolved beings' en gidsen.

Het contact met buitenaardsen dat voorafgaat aan open contact is het contact in de niet fysieke realiteiten.
Dit contact kan plaatsvinden tijdens diepe meditaties en tijdens onze slaap, als we onze intentie daarop uitzenden.
Belangrijk daarin is dat de boodschap congruent is in de energie ... hoe meer het mind-bewustzijn en het on(der)bewustzijn met elkaar in alignment zijn hoe makkelijker dit contact kan worden ervaren. Deze alignment bepaalt feitelijk de mate waarin we klaar zijn voor open contact.
Als de mind het graag wil, maar onderbewust zit er angst, twijfel of scepsis, dan zit deze energie ook in de uitgezonden intenties verborgen als ruis.

Vandaar dat we samen aan de slag gaan met een gevarieerd aanbod zoals de Reconnection, ET-healing sessies (groepsgewijs), Stargate Experiences, natuur, spel, creativiteit, specifieke oefeningen ter voorbereiding van onze systemen (letterlijk nieuwe circuitry / bedrading aanmaken in onze systemen) en nog veel meer, ter verhoging en afstemming op elkaar van de energieën.

De activiteiten zijn zoveel mogelijk gericht op verhoging van onze frequentie, verhoging van ons waarnemingsvermogen (sensitiviteit) en gelijkstemmigheid van de energieën in de groep zodat we tijdens nightwatches en CE-5 avonden een gelijksoortige intentie en frequentie uitzenden.
En het doen van de Reconnection tijdens deze week is een optie die tegen een korting 33,3% op de normale prijs wordt aangeboden.

Kijk voor meer informatie eventjes op onze website !!!

KOSTEN
Kosten voor deze week, gebaseerd op volpension zijn vanaf 945,- euro per persoon afhankelijk van het type kamer dat je wenst en het aantal personen per kamer.

Je kunt vliegen op Lyon, reizen met de Thalys (TGV) naar Valence of komen met eigen vervoer.
Als je samen met een groep met de trein komt, word je tegen een vergoeding met de auto opgehaald van het station in Valence.

Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar met daarin je naam, de periode/week die je wilt komen en het kamer nummer van je voorkeur.
Je ontvangt een aanmeldingsbevestiging en een factuur voor de aanbetaling. Je aanmelding is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.
Deze reis gaat definitief door bij minimaal 6 aanmeldingen.

SPREEKTAAL
Dit event staat open voor deelnemers uit Nederland en andere landen.
Mocht de samenstelling van de groep bestaan uit deelnemers uit verschillende landen, dan zal voornamelijk Engels de spreektaal zijn tijdens deze week.

KUN JE DEZE KEER NIET ?
Mocht het deze week niet uitkomen maar je wil een event met buitenaardsen absoluut een keer meemaken, dan hebben in 2019 nog andere opties, namelijk
- de ET-Healing Week van 30 Juni - 6 Juli 2019 met een programma dat vol in het teken staat healing, bewustwording en contact met jezelf.
- de Spirituele Familie Week van 18-24 Augustus 2019 met een programma voor zowel de ouders als de kids !

Mocht je nu wel heel graag een dergelijk event met ons willen meemaken, maar Zuid-Frankrijk is gewoon niet haalbaar voor je, dan zijn de ET-Healing Weekend Retraites in Nederland wellicht een alternatief voor je.
Natuurlijk mis je de krachtplekken in Frankrijk, de zalige energie van de kapel, de natuur, het heerlijke eten, de intensiteit die in meerdere dagen wordt opgebouwd, maar onze ervaring is dat ook in deze weekenden enorm veel mag gebeuren.
Voor meer informatie over de weekenden, hou de nieuwsbrief dan goed in de gaten of neem even contact met ons op.

 

  • Healing Centre Beyond Medicine
  • 22 september 2019 t/m 28 september 2019
  • Route De Saint-Bonnet, 07520  Lalouvesc, FRANKRIJK
  • € 945,00
  • +31267852448
  • infoEThealing.nl
  • Reizen en vakanties, Buitenaards contact, Energiewerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Healing Centre Beyond Medicine (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Healing Centre Beyond Medicine
Healing Centre Beyond Medicine

Over Healing Centre Beyond Medicine

Healing Centre Beyond Medicine is een klein collectief van healers die in samenwerking met een team van buitenaardse wezens prachtige transformaties begeleiden bij mensen en dieren. We hebben onze krachten als ET-Healing Practitioners gebundeld in Healing Centre Beyond Medicine omdat we samen meer Licht, Energie, Information in de wereld kunnen zetten dan wanneer we dit ieder voor zich zouden...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Massage-wandelweekend in Sauerland, 30 mei -2 juni
30 mei 2019
Spirituele reis Schotland
Magische reis rond de Schotse Hebriden
23 maart 2019
Spirituele reis Katharen
Magische reis in het Katharenland
7 april 2019
Spirituele reis Engeland
Magische reis in Engeland
11 mei 2019
Reis in Zuidwest Ierland
Magische reis in Zuidwest Ierland
16 juni 2019
Mazzaze
Body en Mind reis naar Spanje
7 april 2019