Spirituele Familie Week


Spirituele Familie Week
Een heerlijke ontspannen 'all inclusive' week met eigen programma's voor ouders en de kids. Fijn om in contact te komen met gelijkgestemde ouders en voor de kids superfijn om in een spirituele omgeving in contact te zijn met leeftijdsgenootjes en gave activiteiten te doen zoals geo-chaching, mountainbiken, (nacht-)wandelingen, sterren kijken en nog veel meer !

Stel je eens voor ... je bent samen met een groep van gelijkgestemde spiritueel bewuste volwassenen, ouders en kinderen en je verblijft een week lang in een prachtig voormalig klooster in het zuiden van Frankrijk, een gebied met nog voelbare invloeden van de Katharen. Je wordt omringd door prachtige heuvels en bergen, volledig omarmt door heerlijke natuur en stilte.
De lucht is hier bijzonder zuiver, vergelijkbaar met Davos (lucht-kuuroord), er zijn heerlijke riviertjes en meertjes om in te zwemmen, watervalletjes en het pand is stralingsarm met betrekking tot 3G/4G en op sommige kamers is er geen WiFi.

De kapel van dit voormalige klooster ligt bovenop een ley-lijn die verschillende heilige plaatsen in de regio met elkaar verbindt en daarbij veel aandacht van onze buitenaardse vrienden krijgt. De energie in deze kapel is buitengewoon bijzonder te noemen.

Deze week sluit direct aan op het open Healing Festival op het terrein van La Vie Tara en is daarom perfect te combineren voor iedereen die wil kennis maken met verschillende manieren van healing en daarna lekker wil ontspannen in een spiritueel centrum op een prachtige locatie !

Tijdens de Spirituele Familie Week zullen er verschillende activiteiten aangeboden worden voor volwassen, voor volwassenen met kinderen en natuurlijk de kinderen zelf en uiteraard zijn deze geheel vrijblijvend.
Het is ook prima vertoeven in het zonnetje op het terras en er zijn volop wandelingen in de prachtige natuur te doen of bezoekjes te brengen aan zeer interessante plaatsen en plekken in de omgeving.

Deze week is bijzonder geschikt voor iedereen die zoekt naar verbinding en gezellig samenzijn in een spirituele setting, zowel voor wie alleen wil komen, alsook voor koppels en in het bijzonder voor gezinnen met kinderen.

KOSTEN
Voor deze week hebben we speciale tarieven, gebaseerd op volpension vanaf 490,- euro per volwassene en vanaf 220,- euro per kind afhankelijk van het type kamer dat je wenst en met hoeveel personen je de kamer deelt.

Ter indicatie kun je bijvoorbeeld voor de eenvoudigste kamers al terecht voor
- volwassene alleen vanaf € 515
- een koppel vanaf € 980
- volwassene met één kind (1 kmr) € 710
- 2 volwassenen met één kind (2 kmrs) € 1.230
- 2 volwassenen met twee kinderen (2 kmrs) € 1.470
Voor meer informatie kun je het beste even kijken op onze website.

Je kunt vliegen op Lyon, reizen met de Thalys (TGV) naar Valence of komen met eigen vervoer.
Als je samen met een groep met de trein komt, word je tegen een vergoeding met de auto opgehaald van het station in Valence.

Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar met daarin je naam, de periode/week die je wilt komen en het kamer nummer van je voorkeur.
Je ontvangt een aanmeldingsbevestiging en een factuur voor de aanbetaling. Je aanmelding is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.

KUN JE DEZE KEER NIET ?
Mocht het deze week niet uitkomen maar je wil een dergelijk event absoluut een keer meemaken, dan hebben in 2019 nog andere opties, namelijk
- de ET-Contact Week van 22-28 September 2019
- de ET-Healing Week van 30 Juni - 6 Juli 2019

Mocht je nu wel heel graag een dergelijk event met ons willen meemaken, maar Zuid-Frankrijk is gewoon niet haalbaar voor je, dan zijn de ET-Healing Weekend Retraites in Nederland wellicht een alternatief voor je.
Natuurlijk mis je de krachtplekken in Frankrijk, de zalige energie van de kapel, de natuur, het heerlijke eten, de intensiteit die in meerdere dagen wordt opgebouwd, maar onze ervaring is dat ook in deze weekenden enorm veel mag gebeuren.
Voor meer informatie over de weekenden, hou de nieuwsbrief dan goed in de gaten of neem even contact met ons op.

 

  • Healing Centre Beyond Medicine
  • 18 augustus 2019 t/m 24 augustus 2019
  • Wolfhezerweg 31, 6874 AA  Wolfheze, Gelderland, NEDERLAND
  • € 515,00
  • +31267852448
  • infoEThealing.nl
  • Reizen en vakanties, Hooggevoelig, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Healing Centre Beyond Medicine (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Healing Centre Beyond Medicine
Healing Centre Beyond Medicine

Over Healing Centre Beyond Medicine

Healing Centre Beyond Medicine is een klein collectief van healers die in samenwerking met een team van buitenaardse wezens prachtige transformaties begeleiden bij mensen en dieren. We hebben onze krachten als ET-Healing Practitioners gebundeld in Healing Centre Beyond Medicine omdat we samen meer Licht, Energie, Information in de wereld kunnen zetten dan wanneer we dit ieder voor zich zouden...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Retraite "ThuisZijn"
24 mei 2019
Retraite Vakantie: Happy Moeders
6 april 2019
Revolutionaire energetische techniek
3 maart 2019
Dzogchen Rinpoche
Retraite Dzogchen Rinpoche - Wie heeft de regie?
21 april 2019
Touch of Source Robert
Wekelijkse Transmissie ''Align yourself'' ToS
27 februari 2019
foto: Joselien en Harmen
Sahara-Marokko: wandelen met kamelen
7 maart 2019