Retraite Vakantie: Happy Moeders


Heb je nog tijd voor jezelf? Houd je nog wel energie over aan het einde van de dag? Heb je plezier in je moederschap of nemen de-do lijstjes het over? Struikel je over je werk en je ambitie? Ben je nog wel blij met de moeder en vrouw die je bent? Herkenbaar allemaal hè? Pak je rust, herontdek jezelf, gun jezelf deze Happy moeders retraite in Marokko.

Ervaar meer innerlijke vrijheid
Je wil het graag goed doen als moeder. Je bent toegewijd, betrokken met hart en ziel. Je eigen achtergrond heeft impact op je opvoeding. Welke ervaringen en overtuigingen geef je onbewust door? Welk beeld heb je bij de ideale moeder? Kun je ook relativeren en met humor naar de dingen kijken? Natuurlijk wil je meer plezier in je moederschap en dat kan ook als je meer innerlijke vrijheid ervaart.

Inspirerend avontuur in Marokko
De Happy moeders retraite is voeding voor je ziel en geeft rust en ontspanning. Ga een geweldig en inspirerend avontuur aan met een groep moeders in Marokko.

Je gaat op deze retraite vakantie mee naar een mooi Marokkaans hotel met een prachtig schaduwrijk park, weelderige exotische tuinen en een heerlijk groot verwarmd zwembad. Je kunt zwemmen vanaf februari tot november. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en zet zich in om jou een ontspannen verblijf te geven.

Lees meer op de website of bel naar: 0639804150

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 6 april 2019 t/m 13 april 2019
  • MAROKKO
  • € 1195,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Reizen en vakanties, Spirituele groei, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Spirituele Vakantie Reizen
Spirituele Vakantie Reizen

Over Spirituele Vakantie Reizen

Onze Spirituele Reizen Zoek jij naar een bijzondere reiservaring, met of zonder begeleiding dan ben je bij Spirituele Vakantie Reizen aan het juiste adres. Reizen in groepen, alleen of met je partner en familie zijn onvergetelijke herinneringen creëren; en dat is nu precies waar wij al ruim 8 jaar goed in zijn. Je reist in kleine groepen met deskundige trainers en gidsen naar de mooiste...

IS DIT IETS VOOR JOU?

foto: Joselien en Harmen
Sahara-Marokko: wandelen met kamelen
7 maart 2019
Spirituele reis Katharen
Magische reis in het Katharenland
7 april 2019
Yoga & Meditatie in de Natuur op Tenerife
3 mei 2019
Intensive Mallorca
Intensive voor professionals Frankrijk
28 mei 2019
Transformerende intuïtieve reis piramides Bosnië
23 mei 2019
Spirituele reis Schotland
Magische reis rond de Schotse Hebriden
23 maart 2019