UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-02-2019

Psoas-release workshop


Yoga- en Pilatesdocente Sabrina Soebhan geeft deze fijne, krachtige en ontspannende ‘Psoas release’ workshop bij Yoga met LEF! in Rotterdam.

In deze workshop doen we oefeningen om fysieke en emotionele spanningen los te laten.

De psoas-spier verbindt het boven- en onderlichaam met elkaar en wordt ook wel de spier van de ziel, of de spier van het instinct genoemd. De psoas reageert sterk op spanning en stress. Het is belangrijk om op een gegeven moment die spanning weer los te laten. Wanneer je vaak of veel stress ervaart, blijven de psoas spanning vasthouden. Het gevolg hiervan is dat spieren in de onderrug, bekkenbodem en middenrif worden overbelast waardoor houdingsproblemen, ademhalingsproblemen en problemen met de spijsvertering kunnen ontstaan.

Door heel bewust spanning in de psoas los te laten, komt er weer ruimte voor ontspanning. Het lichaam wordt weer uit de ‘vecht en vlucht’ modus gehaald. Het bekken kan makkelijker ontspannen en ook spanningen in nek, bovenrug en schouders kunnen worden losgelaten. Bij het loslaten van spanningen, worden ook emotionele blokkades losgelaten.

OVER DE DOCENTE
Sabrina Soebhan werd al van jongsaf aan geconfronteerd met hoe fysieke beperkingen van haar eisten om bewust(er) met haar lichaam om te gaan. Vanaf het moment dat ze in aanraking kwam met yoga had ze haar pad gevonden. Middels yoga wil ze anderen begeleiden bij het aangaan van contact met zichzelf; ze geeft lessen, workshops en retraites in binnen- en buitenland.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: zondag 17 februari 2019
Tijdstip: 14.00-15.30u
Locatie: Yoga met LEF! Rusthoflaan 56, 3034 XM Rotterdam
(gratis parkeren in het weekend)
Docente/begeleiding: Sabrina Soebhan
Investering: €30,00 p.p.
Aanmelden kan door te mailen naar info@yogametlef.nl
Let op: je reserveert je plek voor deze workshop door een aanbetaling van €15,- over te maken naar NL54RABO0388132167 t.n.v. M. .van Driel. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers; de workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

 

  • Yoga met lef!
  • 17 februari 2019
  • Rusthoflaan 56, 3034XM  Rotterdam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 30,00
  • yogametlefgmail.com
  • Activiteiten, Energiewerk, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Yoga met lef! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Yoga met lef!
Yoga met lef!

Over Yoga Met Lef!

Yoga met LEF! is een yogaschool waar op heldere, praktische, soms uitdagende, maar vooral op geheel eigen wijze yogalessen, meditatietrainingen en workshops worden verzorgd met als doel mensen en de wereld een beetje meer -met elkaar en met zichzelf- in balans te brengen. Lef is het enkelvoud van leven en om ten volle te leven is absoluut lef nodig! Lef is niet de afwezigheid van angst, maar...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Workshop bevrijd jezelf
26 april 2019
De kunst van het aanraken - gemengd - Wateringen
3 mei 2019
Cursus voor beginners
Massage Cursus op dinsdag
7 mei 2019
Lichtbad ~ Transformational Touch
10 mei 2019
Handmassage
Cursus Hand Massage
11 mei 2019
Biodanza met Monique
11 mei 2019