UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 14-04-2019

Aroma Yoga workshop - lente


Op zondag 14 april geeft Leontine Denisse van ‘Flower of Life’ een Aroma Yoga workshop met als thema LENTE.

De lente is een periode van groei en ontwikkeling. De natuur wordt wakker en er is meer licht, warmte, zon en groei. Er is een naar boven gerichte energie die alles opnieuw doet groeien. Alles is in beweging en komt naar buiten. Zaadjes die onder de grond hebben gerust, steken hun kopjes boven de grond uit. Bomen en planten lopen uit. Er wordt vorm gegeven aan een nieuwe cyclus waar volop groei en ontwikkeling is.

Volgens de elementenleer is hout het element van de lente. Hout heeft als belangrijkste functie om alles goed te laten stromen, zodat er géén blokkades zijn en ook alles in de juiste richting stroomt. Hout geeft je de energie om te bruisen en te groeien. Het is actieve, sterke en bewegende energie.

Zit je goed in je hout element dan ben je ondernemend en creatief uitvoerend. Je hebt de kracht en de moed om je levensplannen uit te werken en vorm te geven en doet dit met humor. Hout staat voor beginnende groei en ontwikkeling, gekoppeld aan de Lente.

De aroma yoga workshop bestaat uit een serie yin yoga houdingen helemaal afgestemd op de hout-energie van de lente. Centraal staat het orgaanpaar lever en galblaas.

Wil jij nog wat opruimen zodat je nog meer kan gaan bloeien?

Wat is aroma yoga?
Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?
We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?
Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: zondag 14 april 2019
Tijd: 14.00-16.00u
Locatie: Yoga met LEF! Rusthoflaan 56 Rotterdam (gratis parkeren in het weekend)
Investering: €25,- (incl. thee en de oliën)
Aanmelden via: info@yogametlef.nl

Let op: je reservering is compleet nadat je een aanbetaling van €15,- hebt overgemaakt naar NL54RABO0388132167 t.n.v. M. van Driel. Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang van de workshop; na die tijd is er geen restitutie op de aanbetaling.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.
De workshop wordt gegeven door Leontine Denisse van the Flower of Life.

 

  • Yoga met LEF!
  • 14 april 2019
  • Rusthoflaan 56, 3034XM  Rotterdam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 0622291573
  • yogametlefgmail.com
  • Activiteiten, Workshop of cursus, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Yoga met LEF! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Yoga met LEF!
Yoga met LEF!

Over Yoga Met Lef!

Yoga met LEF! is een kleinschalige yogaschool waar verstilling en verbinding centraal staan. Gevestigd in een nostalgisch oud schoolgebouw, verborgen achter de huizen zijn we een goed bewaard geheim in de Rotterdamse yogawereld. Yoga met LEF! staat voor authenticiteit, yoga als zoektocht naar je ware Zelf en de lessen dagen je uit om na te denken over hoe jij in het leven staat en wilt staan. Op...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Creatief ontspannen met het gezin
7 juli 2020
Start je eigen praktijk
Start je eigen praktijk - Online training
7 juli 2020
Intuïtief tekenen
Vrij tekenen vanuit het hart
9 juli 2020
Tantra Experience Light
10 juli 2020
Systemische tekening
Systemisch tekenen: eigen thema's in kleur en vorm
11 juli 2020
Aromatherapie en Massage
Workshop Aromatherapie en Massage
18 juli 2020