UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 25-03-2019

Mannen Retraite: Be the Change


Mannen Retraite: Be the Change

Andalusische bergtocht naar jouw Authenticiteit

''De authentieke mannelijke energie houdt space, heeft focus, geeft vorm aan alles wat in de mens naar boven komt aan ideeën, dromen en idealen. Hij houdt een oogje in het zeil opdat alles in de mens vrij kan stromen, niet om deze stroom te onderdrukken.'' AdJan

Je voelt dat het tijd is voor verandering. Het leven dat je leidt, klopt en stroomt niet meer. Het ontbreekt aan passie, enthousiasme en vreugde. Ook het beeld van hoe jij je als man verhoudt tot de maatschappij resoneert niet meer. Je lijkt de boot van jouw echte leven te missen omdat jij niet volledig trouw bent aan jezelf. Wie is die echte man in jou? Wie ben jij als alle bestaande conditioneringen t.a.v. het man zijn komen te vervallen? Als jij verandert, verandert de wereld met jou mee. Verbind je weer met jouw authentieke kracht en jouw authentieke zelf tijdens een vijfdaagse voettocht in de Sierra Tejeda (Andalusië). Omdat het jouw missie is om als man en mens authentiek te zijn!

De Tocht:
Je bevindt je in het gezelschap van een kleine groep gelijkgestemde mannen (maximaal vier). Er is geen programma. Alles is open. De natuur en de wandeling vormen het kader van de reis. Je loopt over de ruige paden van de Sierra Tejeda. Je ademt de zuivere berglucht in. Magische kloven, krachtige rotsen, leegte, stromende beken, watervallen, prachtige vergezichten en de gastvrijheid van de witte bergdorpjes vormen jouw decor. Soms lopen we in stilte. Soms blijven we een tijdje op dezelfde plek. Om te eten, te delen, je te verbinden met de energie van de plek, naar de geluiden van de natuur te luisteren, te genieten, te zijn en de eenheid te ervaren buiten jou en in jou. Alles is één. Je bent trouw aan je impulsen. Je spreekt je uit. Je laat komen en gaan. Je laat je leiden door de tekens die je door de natuur en het leven worden aangereikt. Je geeft je over aan wat het leven voor jou in petto heeft. In vertrouwen weet je dat wat gebeuren moet, gebeurt.

Structuur van de reis:
De eerste dag is aankomen, verbinden met de plek, de groep en de reis. Je krijgt in de natuur je intentie helder.
Een ritueel aan het begin van de tweede dag waarin jij als man op weg wordt gestuurd om jouw missie te volbrengen
Vier dagen wandelen in de bergen van de Sierra Tejeda
Slapen in de bergen, in de open lucht, onder een stralende sterrenhemel (zomer)
Slapen in sfeervolle, authentieke, Andalusische bergdorpjes (lente/herfst)
Een welkomst- en/of bekrachtigingsritueel aan het eind van de reis.

Wat brengt jou deze reis?
Een diepere verbinding met jezelf als man en mens.
Meer inzicht in mannelijke-, vrouwelijke-, en kind energie en hoe deze zich in jou tot elkaar verhouden.
Eenheid en bewustwording van hoe krachtig de eenvoud is.
Intensere beleving van de vrijheid en verbondenheid met het leven.
Verwondering
De kracht om jouw authentieke levensweg vorm te geven.

Voor wie is deze reis bedoeld?
Jij bent een man die bereid is om zijn hart te openen en om zachtheid toe te laten. Een man die de controle durft los te laten, uit de comfortzone durft te gaan en zich durft te laten zien in al zijn kwetsbaarheid. Je hebt reeds het nodige aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Je hebt een normale conditie.

Begeleiding?
AdJan gaat mee op pad. Hij staat achter jou, loopt naast jou, spiegelt jou, houdt jou in het hier en nu en wat daarin gebeurt, creëert een bedding van vrijheid, van liefde zonder oordeel waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Met zijn aanwezigheid nodigt hij je uit om jouw diepste waarheid te leven.
Praktisch

Je boekt via Transavia de vlucht die staat vermeld in het onderstaande schema. Je komt dan tegelijk met de andere deelnemers aan en maakt gebruik van het gratis vervoer van de luchthaven naar de locatie en vice versa. Boek je een afwijkende vlucht, zorg dan dat je rond hetzelfde tijdstip aanwezig bent op de luchthaven in Málaga. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar onze plek komen.

Voor de winter geldt dat alle overnachtingsplekken vooraf gereserveerd zijn. De eerste nacht slaap je op Las Peñas. De tweede, derde en vierde nacht in de verschillende dorpen die op de route liggen. In de zomer overnacht je de eerste en de vierde nacht op Las Peñas. De tweede en derde nacht overnacht je in de bergen, in de open lucht. Je dient in de zomer zelf een slaapzak en een matje mee te nemen.

Gezien het karakter van de reis nodigen wij je uit om geen overbodige ballast mee te nemen. In je rugzak te doen waarvan jij voelt dat het belangrijk is om mee te nemen.

De reis ‘Be the Change’ eindigt op de laatste dag om 16.00 uur. Vervolgens zul je worden teruggebracht naar de luchthaven in Málaga of vervolg je jouw reis op eigen gelegenheid.

Aantal personen: 2-4 personen.

Inbegrepen in de prijs: BTW, vervoer van en naar de luchthaven, begeleiding, vier overnachtingen, alle maaltijden, koffie, thee, water en fruit. Overnachting is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Er wordt geen alcohol geschonken. De vlucht is exclusief.

 

  • I Am Reizen
  • 25 maart 2019 t/m 29 maart 2019
  • 29716  Canillas De Aceituno, SPAIN
  • € 895,00
  • 0031 6 1204 6986
  • infoiam-reizen.nl
  • Week retraites, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur I Am Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).