Godinnenreis Kreta


Godinnenreis Kreta

Zindering van de Godin
Je voelt de roep. Je voelt het verlangen om diep naar binnen te keren. Om je te openen voor magie en verwondering. En je te verbinden met oude kennis die in je ligt opgeslagen. Je bent gefascineerd door de kracht en het mysterie van godinnen. Voel je de zindering van de godin in jou? Wil je haar leren kennen, haar belichamen en haar helemaal leven? Haar uitdragen in alles wat je doet? In wie je bent? Dan is de Godinnenreis voor jou.

Oude wijsheid
Elke dag staat in het teken van een inspirerende Griekse godin. Via rituelen, inwijdingen, meditaties en lichaamswerk verbind je je met de essentie van deze godin en met haar unieke kwaliteiten. En daarmee met deze zelfde kwaliteiten in jou. In jouw blauwdruk ligt immers een oer-weten opgeslagen, dat erop wacht om ontsluierd te worden. Zodat jij voluit je potentieel kunt leven.

Wat kun je verwachten?
We maken gebruik van yoga, dans en tantrische oefeningen om je lijf en je levensenergie te wekken. Via trancereizen open je je voor andere dimensies, waardoor oude kennis tot leven kan komen. We werken met sjamanistische rituelen en inwijdingen. Hiervoor bezoeken we krachtplekken in de natuur en oude tempels. Tijdens nieuwe maan doen we een Vision Quest, waarbij je je verbindt met beelden, visioenen en antwoorden vanuit je hogere zelf. En nog heel veel meer magisch en hemels…. :-)

Voel jij de roep?
Je voelt je geroepen om in een heilige kring van vrouwen te stappen. Een plek waar magie ontstaat. Een Tempel. Je verlangt ernaar om je te openen voor het oer-weten in jou. Om jouw essentie als vrouwelijk en godinnelijk wezen te voelen en te leven. En om je diep verbonden te weten met het veld van vrouwen die jou voorgingen.

Wie ben jij?
Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je kunt jezelf kwetsbaar inbrengen in een groep. Je hebt ervaring met vrouwenwerk. Je voelt je thuis in je lijf en in je seksualiteit. En je staat open voor mystiek en magie.

Magisch Kreta
De retraite vindt plaats op het betoverende eiland Kreta, een plek waar mythe en werkelijkheid elkaar ontmoeten. De magie komt je tegemoet op dit eiland van de Slangengodin, met ruige bergen, bijzondere kloven en grotten, krachtplekken en oude tempels waar priesteressen in vroegere tijden hun heilige werk verrichtten. We verblijven in een grote, typisch Griekse villa op het zuidelijke deel van het eiland. Zowel binnenshuis als buiten in de tuin zijn verschillende plekken waar je je even rustig terug kunt trekken gedurende de dag. Of waar je kunt genieten van het waanzinnige uitzicht: vanaf het terras kun je de zee zien liggen!

Hoedsters
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende reizen, waaronder Magie van de Sensuele Vrouw, waarin ze vrouwen in contact brengen met hun ongetemde sensuele zelf. Tijdens hun laatste reis raakten zij door een diep visioen geïnspireerd om vrouwen via inwijdingen en rituelen in verbinding te brengen met hun godinnelijke natuur.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer het begeleiden van retraites, (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van (vuur)rituelen en ceremonies. ‘Ik vind het prachtig als ik een vrouw meeneem de wilde natuur in zodat ze de elementen in haar hele lijf kan voelen waardoor ze dieper in haar bekken en baarmoeder verbonden is met haar wilde, ongetemde bron van wijsheid’.

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. ‘Het is mijn missie, mijn passie én mijn hobby :-) om vrouwen te inspireren de meest goddelijke en vrijgevochten versie van zichzelf te worden; eentje die intens liefheeft, die leeft tot in de puntjes van haar tenen en die zich verbonden voelt met de oervrouw in zichzelf. '

Aantal deelnemers: 4-10 vrouwen

Locatie: We verblijven in een grote, sfeervolle villa aan de rand van Pitsidia, een dorpje in het zuiden van Kreta, vlakbij het Rethymno-gebergte. Vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht over de Libische Zee. De villa beschikt over zes 2- en 3-persoonskamers; elk met een eigen balkon (mét prachtig uitzicht), badkamer, koelkast en airconditioning.

'Kookgodin': Zijn de kosten bezwaarlijk voor je en ben je een kookgodin? :-) We hebben plek voor 1 deelneemster die voor ons kookt in ruil voor een forse korting op het reisbedrag. Heb jij ervaring met glutenvrij en veganistisch koken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden: Voel je de roep om samen in een Tempel te stappen in het oude Griekenland? Mooie vrouw, je bent meer dan welkom! Heel graag ontvangen we een mailtje van je met jouw motivatie: wat is jouw verhaal en welk verlangen draag jij in je? Vervolgens ontvang je van ons de uitnodiging om je aan te melden.

 

  • I Am Reizen
  • 29 juni 2019 t/m 5 juli 2019
  •   Kreta, GREECE
  • € 1095,00
  • 0031 6 1204 6986
  • infoiam-reizen.nl
  • Week retraites, Reizen en vakanties, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur I Am Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van I Am Reizen
I Am Reizen

Over I Am Reizen

''Jij bent een vrouw die bereid is terug te keren naar haar ware bestemming, haar vrouwelijke oerkracht. Jij bent een man die zichzelf durft te zijn door gevoel, intuïtie en zachtheid toe te laten. Jij bent er klaar voor om jezelf open te stellen voor wie jij in wezen bent, voor de onbegrensde mogelijkheden in jou, jouw grootsheid, jouw vrijheid, jouw liefde, jouw ideaal zonder...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Vrouwenretraite
Magie van de Sensuele Vrouw (Vrouwenretraite)
29 april 2019
Mannen Be the Change
Mannen Retraite: Be the Change
25 maart 2019
Zielenreis Andalusië
Zielenreis in Andalusië
3 juni 2019
Sisters Connected
Sisters Connected Andalusie
1 april 2019
chillout
Retreat Spanje: Raise Your Frequency!
7 juli 2019
Mindful wandel - Safari retraite Tanzania
13 maart 2019