Workshop Bij Jezelf komen


Speciaal voor jou heb ik een unieke workshop samengesteld om in een dag de basistechnieken te leren ontwikkelen zodat jij dit op een makkelijke en natuurlijke manier dagelijks in jouw leven kan toepassen.


Werk jij in de zorg en of ben jij heel zorgzaam?
Ben je over je grenzen heen gegaan?
Wil jij leren om jouw grenzen aan te durven geven?
In je eigen kracht komen te staan?
Leren omgaan met jouw intuïtie?
En meer van jezelf te houden?


Doe dan de workshop Bij Jezelf Komen!
In de workshop Bij Jezelf Komen leer je in een kleine groep anderen kennen in dezelfde situatie. Je weet: je bent niet de enige. Je krijgt veel positieve inzichten, herkenning en erkenning en je weet dat je gezien en gehoord wordt.
In de workshop Bij Jezelf Komen ga je weer van jezelf houden, leer je oude patronen los te laten en je af te sluiten van negatieve energieën. Je leert te vertrouwen op je intuïtie.
Je krijgt tips en tools om dichter bij jezelf te komen. Je leert je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen. Op je werk, bij je vrienden en je partner. Je krijgt zelfvertrouwen en je eigenwaarde groeit.
Dat wil niet zeggen dat je na de workshop meteen een ander bent. Maar je hebt er wel een eerste stap mee gezet om meer in harmonie te leven. Je krijgt een map mee met alle informatie om het thuis nog eens rustig door te nemen en verder te oefenen.

Ben je klaar om het volgende te leren;
*Diverse meditaties
*Diverse oefeningen om je intuïtie te leren voelen en vertrouwen
*Jezelf beschermen tegen negatieve energieën
Q&A
Is zo'n workshop niet te druk met andere onbekende mensen? Ik moet me wel heel kwetsbaar op kunnen stellen.
Iedereen die naar deze workshop komt zit met hetzelfde probleem als jij. Het samenkomen creëert saamhorigheid, empathie en herkenning bij elkaar. De anderen weten precies hoe je je voelt en daarom is het vooral heel fijn om er met zijn allen te zitten.
Wat kan ik nou in een workshop leren wat mijn situatie verandert? Helpt het wel mijn probleem op te lossen?
Niemand kan jouw probleem oplossen of jou veranderen, dat kun je alleen zelf. Daar krijg je in deze workshop concrete tips en tools voor. Na de workshop ben je niet ineens veranderd, dat kost tijd.
Daarom bied ik een nieuw traject, G&GW (gezien en gehoord worden) traject van 4 tot 8 intensieve maanden aan, zodat jij dieper aan jezelf kan werken met mijn begeleiding van mij.
Krijg ik mijn geld terug als mijn probleem niet is opgelost?
Je krijgt geen geld terug, want je betaalt alleen voor mijn onkosten. De workshop zelf is gratis.
Ik weet niet of een traject iets voor mij is, kan ik ook een losse behandeling boeken?
Ja dat kan zeker! Ik heb een losse Healing & reading behandeling van anderhalf uur. Hierin krijg je een aura en chakra healing en daarna een reading over dat wat ik gezien, gevoeld en gedaan heb. Deze losse behandeling is zeer aan te raden nadat en of voor je een van mijn workshops hebt gevolgd, om jou verder te helpen in jouw ontwikkelingsreis! Deze behandeling kost voor anderhalf uur €90.
Of je kan voor een kaart reading kiezen. Aan de hand van jouw vragen trek je jouw kaarten die mij leidraad geven om jou een zo'n goed mogelijk antwoorden te geven. Dit helpt enorm goed om jou weer inzichten en verlichting te geven zodat jij door kan gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Kaart reading sessie kost per minuut €1. Tijd gaat in nadat de kaarten getrokken zijn.

Breng eenheid en harmonie in je leven. ♥

 

  • Purple Flow Cure & Balance
  • 20 maart 2019
  • Rijdtstraat 30, 6114AL  Susteren, Limburg, NEDERLAND
  • € 39,95
  • Iris.purpleflowgmail.com
  • Workshop of cursus, Mindfulness, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Purple Flow Cure & Balance (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Purple Flow Cure & Balance
Purple Flow Cure & Balance

Over Purple Flow Cure & Balance

Kies jij voor jezelf? • Werk jij in de zorg en of ben jij heel zorgzaam? • Ben je over je grenzen heen gegaan? • Wil jij uit je eenzaamheid breken? • En wil jij in je eigen kracht staan? Je zorgt altijd maar voor anderen en je bent hard voor jezelf. Je hebt je gevoel jarenlang weggestopt. En dan krijg je ineens lichamelijke klachten; je kunt niet meer tillen, je armen doen zeer, je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Workshop Leven vanuit je Ziel
9 maart 2019
Workshop Leven vanuit je Ziel
1 maart 2019
Revolutionaire energetische techniek
3 maart 2019
Gea Schonewille
Waar wil je heen?
10 maart 2019
<geen>
Gratis workshop: Clown je vrij
2 maart 2019
Leuk en Aardig
Leuk en Aardig?
24 maart 2019