Wijnjewoude Wandeling


Het Friese dorp Wijnjewoude is in 1974 ontstaan door de samenvoeging van de dorpen Wijnjeterp en Duurswoude. Ook al waren dit van oorsprong boerennederzettingen, toch vallen ook de buurtschappen Klein Groningen, Moskou en Petersburg onder het dorp.

We ontmoeten elkaar bij Hotel & Restaurant de Stripe in Wijnjewoude om 13.30 uur. Na een kop koffie of thee met gebak gaan we aan de wandel.

Onze gids Willem heeft een mooie route van 8 km gevonden. We lopen over de Duurswouderheide met de pingoruïnes en door de bossen tussen Wijnjewoude en Bakkeveen. In de bossen lopen we langs de Freulevijver die omringd is met grote Rododendrons. Deze vijver is een voormalige pingoruïne en is rond 1900 in opdracht van freule Eritia Ena Romelia Lycklama à Nijeholt verfraaid tot een vijver met theekoepel.

Na de wandeling komen we terug bij De Stripe voor een drankje en bittergarnituur. Wie wil kan blijven eten met de groep.

De prijs (€ 10 voor leden en € 20 voor niet-leden van IndiviDuo of Go-out!) is inclusief koffie of thee met gebak voor de wandeling en drankje met bittergarnituur achteraf.
Meld je aan via individuo.go-out.nl/activiteit/16299

 

  • Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo
  • 14 april 2019
  • Duerswâld 23 , 9241 GW  Wijnjewoude, Friesland, NEDERLAND
  • € 20,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Activiteiten, Eten en drinken, Singles

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo
Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo

Over Relatiebemiddelingsbureau Individuo

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik activiteiten, workshops en vakanties voor singles. Kijk op de website van IndiviDuo voor meer informatie en welke activiteiten nu worden aangeboden.

IS DIT IETS VOOR JOU?

Training Life
Erkende Life Coach opleiding
17 mei 2019
Woonkamer 2
Training Life
17 mei 2019
Cursisten aan tafel
Leef De Zomer
23 juni 2019
Zeilschip Bounty
Expeditie Marker Wadden
21 april 2019
Aroma Yoga workshop - lente
14 april 2019
Rituele en creatieve workshop: Oceandrum maken
25 augustus 2019