Kruidige wandeling


Workshop eetbare wilde planten in Westerwolde
Ga je mee erop uit om eetbare wilde planten te leren kennen en te verzamelen? Wist je dat de eerste voorjaarsboden als bijvoorbeeld meidoornblad, hondsdraf, veldkers en paardenbloem eetbaar zijn en meer nog: een waardevolle bron van vitamines en mineralen? Ze smaken nog heerlijk ook. Wat een geschenk van de natuur na een winter waarin de voedingswaarde van groenten en kruiden naar een laag niveau is afgezakt.

De workshop wordt begeleid door een biologe, tevens landschapsgids van ‘de Eenhoorn'. Na een korte introductie gaan we met haar op pad door het beekdal van de Ruiten Aa bij Wollinghuizen. Tijdens een ontspannen wandeling van 4 km (2 uur) leren we eetbare wilde planten kennen en verzamelen. Zij zal ook aandacht besteden aan wat niet slim is om te verzamelen voor het eten.

En hoe smaken die wilde planten? Terug op "de Eenhoorn" maken we de geplukte planten gezamenlijk klaar als toevoeging aan de afsluitende kleine proeverij in de tuin. Deze bestaat uit een kopje soep met wat brood met een kruidenboter, zodat je eerste honger even gestild is wanneer je naar huis gaat rond 17.30 uur of met de groep ergens een hapje gaat eten.

Meer informatie en aanmelden: individuo.go-out.nl/activiteit/16300/

 

  • Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo
  • 28 april 2019
  • Wollinghuizerweg 105A, 9541 VB  Vlagtwedde, Groningen, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 06-28633962
  • infoindividuo.nl
  • Voeding, Eten en drinken, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo
Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo

Over Relatiebemiddelingsbureau Individuo

Mijn naam is Joyce Boerkoel. Mijn missie is om het geluk van singles te vergroten door ze te helpen bij hun zoektocht naar een passende partner. Dat doe ik door via Persoonlijke bemiddeling en coaching. Ook organiseer ik activiteiten, workshops en vakanties voor singles. Kijk op de website van IndiviDuo voor meer informatie en welke activiteiten nu worden aangeboden.

IS DIT IETS VOOR JOU?

Dierenworshop
Dierenworkshop
1 mei 2019
<geen>
Drakenworkshop
15 mei 2019
Wolken Normandie
Munay Ki inwijdingen
23 mei 2019
Donna Maria
Nusta Karpay inwijdingen
31 mei 2019
contact maken
Cursus Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing®
24 september 2019