UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-03-2019

TaoTantra Avond thema "Eigenwaarde"


TaoTantra Avond voor singles en stellen

Op deze TaoTantra avond proeven we in intieme sfeer aan thema's van Tantra. In dans, contactoefeningen, partneroefeningen, meditaties, deelrondes, en meer, afhankelijk van het thema en het verloop van de avond. Je houdt je kleding gewoon aan.

Deze avond is geschikt voor mannen en vrouwen, singles en paren, met veel of weinig Tantra ervaring. Juist deze diversiteit past bij deze avonden, waar je op speelse en prikkelende wijze nieuwe ervaringen opdoet en het inzicht in jezelf vergroot.

Er kunnen maximaal 7 mannen en 7 vrouwen meedoen. Omdat wij het aantal mannen en vrouwen gelijk proberen te krijgen kan het zijn dat je, als je je voor een avond aanmeldt die al gauw komt, even op een wachtlijst komt. Je krijgt bericht zodra er plaats is. Heb je hier vragen over of over de inhoud van de avond, neem dan contact met ons op.

Elke TaoTantra Avond staat een ander thema centraal:

Op 19-03-2019 is het thema “Eigen Waarde”

Eigen waarde is een belangrijke sleutel voor een gelukkig leven. Veel eigen waarde maakt dat je goed voor jezelf durft op te komen in relaties en dat je bewust leert kiezen wat goed is voor jezelf zonder dat je daarbij de ander uit het oog hoeft tee verliezen. Mensen met weinig eigen waarde zijn makkelijk speelbal van anderen en voelen zich sneller ongelukkig in contact. Hoe kan je jouw eigen waarde verhogen in contact met een ander?

 

  • TantramassageTraining
  • 19 maart 2019
  • De Klomp 120-102, 7511 DJ  Enschede, Overijssel, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 06-13839306
  • infotantramassagetraining.nl
  • Tantra, Dans, Meditatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur TantramassageTraining (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van TantramassageTraining
TantramassageTraining

Over Tantramassagetraining

Voor wie zijn onze trainingen en workshops? Onze workshops en trainingen zijn toegankelijk voor mensen vanaf 21 jaar met een open mind en een nieuwsgierige houding. Heb je een verlangen om meer in je lijf te komen, meer te gaan voelen en beperkende patronen en overtuigingen los te laten, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij bieden geen vervanging voor therapie. Wel kun je baat hebben...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Spirituele Opleiding
Spirituele opleiding - stappen naar verlichting
9 juni 2019