Tantra avond Breda: Intimitijd!


Nu ook in Copacabana: tantra avonden voor mensen die (meer) ervaring willen opdoen en die nieuwsgierig zijn naar wat tantra kan betekenen voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Deze avond staat in het teken van intimiteit. We gaan dit onderzoeken en vorm geven in verschillende werkvormen zoals contact-oefeningen, beweging, dans, visualisatie en aanraking. Hoe ziet jouw verlangen er uit en hoe laat jij je daarin zien? We maken vanavond een verdiepingsslag in het onderzoeken naar wat intimiteit voor jou betekent.

Trainer: Anina Storteboom, intimiteitscoach, docent Tibetaanse tantramassage, psychosociaal therapeut en trainer/workshopgever. Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van liefde, seksualiteit en tantra, bij o.a. Daniel Odier, de Tantratempel, Andrew Barnes, Wild Tantra en Susanne Roursgaard en heb jarenlang tantra weekenden en avonden (mede) begeleid op Helios Centrum in Heerde. Mijn bezieling ligt in het scheppen van een omgeving, waarin mensen zichzelf kunnen zijn en hun levensenergie kunnen aanwenden als middel tot groei. Liefde, intimiteit en seksualiteit zijn hierbij heel belangrijke ingredienten; het is de bron van waaruit je bent ontstaan en een drijvende factor in ieders bestaan. Speelsheid, spontaniteit en het je bevrijden van allerlei overtuigingen en aannames uit het verleden is essentieel.

Aanmelden kan via de website: www.inana.nu

 

  • Inana, op reis naar je ware zelf
  • 26 april 2019
  • Overakkerstraat 190, 4834 XP  Breda, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 30,00
  • 06-10512274
  • welkominana.nu
  • Workshop of cursus, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Inana, op reis naar je ware zelf (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Inana, op reis naar je ware zelf
Inana, op reis naar je ware zelf

Over Inana, Op Reis Naar Je Ware Zelf

Bij Inana kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en meer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Mini workshop Volwassen Mannelijkheid (2 uur)
20 april 2019
Workshop Volwassen Mannelijkheid ( 4 avonden)
7 mei 2019
Leuk en Aardig
Leuk en Aardig?
24 maart 2019
Gea Schonewille
Masterclass Liefde
31 maart 2019
<geen>
Radicale Acceptatie
2 november 2019
Zien Vanuit Je Hart
Zien Vanuit je Hart | 1,5-daagse workshop
4 april 2019