De Kunst van Aanraking


Tantra massage is een liefdesverklaring aan het lichaam. Het opent ons voor intimiteit en affectie, waardoor we diep verbonden raken met onszelf, onze partner en de wereld. Het vergroot ons bewustzijn en verruimt de vrije stroom van energie. Tantra massage eert de mens als goddelijk en perfect wezen in al zijn facetten. Via het lichaam wordt de ziel aangeraakt en verwelkomd. De open blissful space die dan ontstaat, is moeilijk in woorden te vatten ~ deze magie kun je alleen begrijpen door het te ervaren.

OVERZICHT
Bij Desideratum nodigen we je uit om, in een veilige heilige setting, je verlangen alle ruimte te geven door het te verbinden met je hart. We creëren daarvoor een warme bedding in onze tempel. De Kunst van Aanraking workshops zijn geschikt voor (gelegenheids)koppels èn voor singles die open staan voor een nu nog onbekende partner. Er geldt een maximum van 8 personen, dat betekent veel individuele aandacht. Je bent de gehele workshop met dezelfde partner, er wordt niet gewisseld tussentijds.

De Kunst van Aanraking bestaat uit twee workshops die je zowel los van elkaar als achtereenvolgend kunt doen.
VIP-pakket: volg beide workshops in hetzelfde weekend en krijg de overnachting inclusief ontbijt gratis!

DE 5 ELEMENTEN MASSAGE
In deze workshop gaan we samen het speelse avontuur van aanraking aan. Gebaseerd op de elementen water, aarde, vuur, lucht en ether leer je diverse kwaliteiten van aanraking. Hierdoor zul je dieper kunnen openen, meer ontspannen en het geeft je plezier op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Dit geldt zowel voor de ontvanger als de gever. Vanuit vertraging en afwisseling worden poorten geopend naar nieuwe dimensies van genieten. Een ervaring die je mee naar huis kunt nemen om je (liefdes)leven te verrijken. De 5 elementen massage workshop kan man/vrouw, vrouw/vrouw of man/man beleefd worden.

YONI & LINGAM MASSAGE
In deze workshop delen we onze kennis en ervaring met deze prachtige intieme en heilige manier van masseren met jullie. We geven uitgebreide uitleg over de lijfelijke en energetische kanten van de Yoni en Lingam. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen het vrouwelijke en het mannelijke en hoe kun je daar tijdens een massage gebruik van maken? Ook besteden we aandacht aan het creëren van diepere ontspanning en het vergroten van het orgastisch potentieel. We laten zien hoe je een massage kunt opbouwen en leren je diverse technieken van Yoni en Lingam massage. Dit doen we door te demonstreren en jullie vervolgens zelf met de massage aan de slag te laten gaan. Waar gewenst geven wij aanwijzingen en tips. Je leert en beleeft, waardoor je een prachtige ervaring rijker en vol inspiratie naar huis zult gaan. De yoni & lingam massage is specifiek gericht op man/vrouw koppels.

"We hebben de workshop als HEEL waardevol ervaren en ‘n GROTE verrijking en verdieping van ons (sex-)leven! Ook vanwege het feit, dat we al wat ouder zijn is dit ECHT een waardevolle toevoeging geweest! We kunnen het iedereen aanraden – jong en oud – en hebben naderhand tegen elkaar gezegd, dat we dit HEEL graag eerder hadden meegemaakt!"

VERLOOP
In beide workshops nemen we de tijd om jullie welkom te heten, zodat jullie rustig aan kunnen komen. We zorgen voor een veilige bedding door als groep kort kennis met elkaar te maken en de intentie voor de workshop met elkaar te delen. Dan volgen enige zachte oefeningen om meer in het lijf te zakken. We leggen de achtergrond van de massage uit, delen theorie en laten je het gedeelde ook in je lijf ervaren. Hierna geven wij een demonstratie van de massage inclusief uitleg, zodat je elke stap alvast gezien hebt. Vervolgens zijn jullie klaar voor het zelf geven en ervaren van de massage. We zullen jullie helemaal begeleiden, zodat jullie volledig in de ervaring kunnen zakken. Jullie zullen beiden een ronde geven èn een ronde ontvangen. Na afloop ronden we samen af, geven we nog tips mee en bij de Yoni & Lingam massage krijg je alle stappen op papier mee.

"Fijne workshop, ongedwongen sfeer, veel lekkers, goede uitleg en begeleiding, Sjaak en Kersti zijn lieve mensen! Was de moeite waard!" (Marynka Scholtzova)
"Het was een prachtige avond! Ik voelde respect, geborgenheid, humor, zachtheid, speelsheid en zoveel meer. Dank jullie wel!" (Edwin)

KORTOM
* Speels en verdiepend, ultiem intiem
* Kleine groep, veel persoonlijke aandacht
* Volledige uitleg en demonstratie
* Zelf de gehele massage geven én ontvangen
* De 5 elementen: een avond lang (ca. 4,5 uur)
* Yoni & Lingam massage: een dag lang (ca. 8,5 uur)
* VIP-pakket mogelijk: doe beide workshops mèt gratis overnachting plus ontbijt

"Lieve Kersti en Sjaak dank jullie wel voor het ontvangst in jullie huis en jullie zijn. Dat jullie de bedding gaven om te kunnen zijn. Wat een heerlijk gevoel was en is het. Mijn hart open en mijn levenslust voelend. Dank jullie wel warme open mensen." (Mirjam)

PRAKTISCH
De 5 elementen massageworkshop kost € 99,- per persoon, is op 6 april van 19.00u tot 23.30u
De yoni & lingam massageworkshop kost € 139,- per persoon, is op 7 april van 10.00u tot 18.30u.
De workshops zijn los te volgen. Indien je/jullie voor beide workshops in hetzelfde weekend kiezen dan is de overnachting inclusief ontbijt gratis.
Locatie: Desideratum, Waterlandsingel 104, 2548 ST in Den Haag
Aanmelden: mail naar sjaak@desideratum.nl, vermeld daarbij je naam/namen, de workshop en de gewenste datum.
Vragen: bel gerust, 06-11018636 (Sjaak) of 06-27523419 (Kersti)

P.S.1 Geen partner en wel interesse? Neem contact op met ons; misschien kunnen we je matchen met een andere geïnteresseerde. Er zijn al meerdere geïnteresseerde mannen, dus vrouwen grijp je kans!

P.S.2 Mocht je niet in een groep willen masseren; we bieden(tegen meerprijs) ook de mogelijkheid tot privéworkshops! Neem dan even contact met ons op.

Voor een compleet overzicht van onze workshops: www.desideratum.nl/agenda/

 

  • Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
  • 6 april 2019 t/m 7 april 2019
  • Waterlandsingel 104, 2548 ST  Den Haag, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 99,00
  • 0611018636
  • sjaakdesideratum.nl
  • Massage, Relaties, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom
Desideratum ~ Praktijk voor Vrije Levensstroom

Over Desideratum ~ Praktijk Voor Vrije Levensstroom

Wij zijn Sjaak en Kersti van Desideratum, een koppel dat zelf dagelijks leert, elkaar innig liefheeft, zich radicaal eerlijk opent naar elkaar en ook na jaren samenzijn diepere diepten blijft ontdekken. Onze passie is het delen van onze kennis en levenservaring zodat we samen van de wereld een mooiere en liefdevollere plek maken. Hapert het in jouw levensstroom of gezondheid, voel je je...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Handmassage
Cursus Hand Massage
27 maart 2019
Massage cursus beginners
Massage Cursus in het weekend
30 maart 2019
Cursus voor beginners
Massage course in English
7 april 2019
Massage cursus beginners
Massage Cursus Bergen op Zoom
13 april 2019
Cursus voor beginners
Workshop Aromatherapie en Massage
13 april 2019
Koppelsretraite Vier de Liefde
29 maart 2019