UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 24-04-2019

The Power of Love


De 5-daagse Intensives zijn bedoeld als een transformerend proces om het bewustzijn van de deelnemers te verhogen d.m.v. een natuurlijke synthese van eenvoud, helderheid, wijsheid en waarheid.

De diepte van de boodschap van onvoorwaardelijke Liefde, de kracht van het scheppen, is zo duidelijk dat de energie van Michael’s gesproken woorden een opening creëren voor een krachtige en heel positieve verandering. De authentieke, oprechte en vaak humoristische manier waarop hij zijn leringen presenteert, verleent de deelnemers de mogelijkheid om op een natuurlijke en organische manier hun ware natuur te omarmen door het ervaren van een veel dieper weten van de werkelijke betekenis van ‘leven’, een weten dat in ons allen erop wacht om weer aangestoken/aangeraakt te worden.

Door dialoog, geleide innerlijke-oefeningen, diepe innerlijke-verbindingen en veel pret, gelach en ‘loslaten’ leveren de Intensives een zeldzame en welkome gelegenheid om emotionele balans en mentale helderheid te omarmen.

5 dagen met Michael Roads zijn nodig om werkelijk te begrijpen wat een verlicht bewustzijn voor diegenen kan doen die ervoor kiezen zichzelf onder te dompelen in zijn energie en die volledig open staan voor innerlijke groei. We nodigen je uit om te komen en een leven-veranderend evenement van groei en innerlijke vrijheid te ervaren.

Zie meer informatie over de 5-daagse Intensive van Michael Roads op: michaelroads.nl/5-daagse-intensive.html of stuur een mail naar info@michaelroads.nl

Interview met Patrick Kicken - NonDualiteit
www.youtube.com/watch?v=v9xrkTu298k

 

  • Stichting The Roadsway Nederland
  • 24 april 2019 t/m 28 april 2019
  • Guldenberg 12, 5268 KR  Helvoirt, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 945,00
  • infomichaelroads.nl
  • Pers. ontwikkeling, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Stichting The Roadsway Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Stichting The Roadsway Nederland
Stichting The Roadsway Nederland

Over Stichting The Roadsway Nederland

Michael Roads April 2019 in Nederland. Ik leef zonder zorgen, ziekten, angst en vrij van geestelijke of emotionele spanningen. Dit is ook voor jou weggelegd. Michael is een moderne mysticus die vol levenslust en enthousiasme zit. Hij onderwijst hoe we vanuit ons dieper wezen en dus vanuit liefde kunnen leven. In zijn activiteiten laat hij mensen zien hoe ze hun hart kunnen openen voor...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Eindhoven 1&2juni 2019
1 juni 2019
Vrouwentempel Breda
21 juni 2019
<geen>
Kashmierse massagedag in Brabant
2 juni 2019
Impressie instrumenten
Kom ontspannen tijdens een klankhealing concert
16 juni 2019
Ontspannen tijdens een klankbeleving
4 juli 2019