UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 24-04-2019

The Power of Love


De 5-daagse Intensives zijn bedoeld als een transformerend proces om het bewustzijn van de deelnemers te verhogen d.m.v. een natuurlijke synthese van eenvoud, helderheid, wijsheid en waarheid.

De diepte van de boodschap van onvoorwaardelijke Liefde, de kracht van het scheppen, is zo duidelijk dat de energie van Michael’s gesproken woorden een opening creëren voor een krachtige en heel positieve verandering. De authentieke, oprechte en vaak humoristische manier waarop hij zijn leringen presenteert, verleent de deelnemers de mogelijkheid om op een natuurlijke en organische manier hun ware natuur te omarmen door het ervaren van een veel dieper weten van de werkelijke betekenis van ‘leven’, een weten dat in ons allen erop wacht om weer aangestoken/aangeraakt te worden.

Door dialoog, geleide innerlijke-oefeningen, diepe innerlijke-verbindingen en veel pret, gelach en ‘loslaten’ leveren de Intensives een zeldzame en welkome gelegenheid om emotionele balans en mentale helderheid te omarmen.

5 dagen met Michael Roads zijn nodig om werkelijk te begrijpen wat een verlicht bewustzijn voor diegenen kan doen die ervoor kiezen zichzelf onder te dompelen in zijn energie en die volledig open staan voor innerlijke groei. We nodigen je uit om te komen en een leven-veranderend evenement van groei en innerlijke vrijheid te ervaren.

Zie meer informatie over de 5-daagse Intensive van Michael Roads op: michaelroads.nl/5-daagse-intensive.html of stuur een mail naar info@michaelroads.nl

Interview met Patrick Kicken - NonDualiteit
www.youtube.com/watch?v=v9xrkTu298k

 

  • 24 april 2019 t/m 28 april 2019
  • Guldenberg 12, 5268 KR  Helvoirt, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 945,00
  • Pers. ontwikkeling, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

ET-Contact Experience | CE-5
30 augustus 2019
Knuffelworkshop
1 september 2019
Tantra Cirkel Brabant
6 september 2019
Klankhealing Zaltbommel
Ontspannen tijdens een klankbeleving
26 september 2019
Tantra Cirkel Brabant
27 september 2019
<geen>
intensive hardnekkige patronen
6 oktober 2019