Doorgaande mannengroep: een introductie


Mannen in hun kracht zien, fier en trots op hun mannelijkheid, duidelijk in wat ze willen en verantwoordelijk in de manier waarop ze met vrouwen en de wereld omgaan, dat is wat mij interesseert.

Op de eerste maandag van de maand om 20 uur geef ik een introductie voor geïnteresseerden (telefonische aanmelding verplicht: 0654 308 195) ) over een nieuwe mannengroep die in het voorjaar van 2019 start. Net als mijn andere groepen komt deze 1/maand bij elkaar op een inspirerende locatie in Rotterdam. Thema van de mannengroep is: 'man-zijn in deze tijd'. Niet als iets om over te filosoferen maar om praktisch mee aan de slag te gaan.

De kern van mannelijkheid is dat je leert ‘leven bij uitdaging’. Dit betekent: verantwoordelijkheid nemen voor je leven incl. werk en relaties en actie ondernemen als dat nodig is. Klinkt simpel, is het niet: we zijn allemaal meesters in het uit de weg gaan van wat er aan de orde is. Echte actie betekent altijd dat je iets anders (nieuws) doet met onbekende consequenties. Er treedt daarbij altijd angst op. Alleen de bereidheid een actieve/initiërende en lerende houding aan te nemen, waarbij je jezelf voortdurend confronteert, leidt tot volwassen mannelijkheid.

Meer hierover vind je op mijn website (www.volwassen-mannelijkheid.nl) en met name op deze pagina: www.volwassen-mannelijkheid.nl/mannengroep/.

 

  • Volwassen relaties
  • 1 april 2019
  • 's-Gravendijkwal 73A, 3021EE  Rotterdam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 0,00
  • 0654308195
  • infovolwassen-relatie.nl
  • Pers. ontwikkeling, Mannenwerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Volwassen relaties (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Volwassen relaties
Volwassen relaties

Over Volwassen Relaties

ZIJ: Peggy Eleonore ter Haak Vrouw. Kan bijna alles beter dan een man. Turbulent relatieleven gehad. Nu vooral geïnteresseerd om vrouw te zijn. Is stevig en liefdevol en heeft een scherp oog & gevoel voor wat er aan de orde is. Ook groot gevoel voor kwaliteit. Houdt van leren en groeien. Life coach en loopbaancoach, zie https://www.methartenlef.nl/ HIJ: Steven Somsen Man. Gevoelig en een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Handmassage
Cursus Hand Massage
27 maart 2019
Massage cursus beginners
Massage Cursus in het weekend
30 maart 2019
Cursus voor beginners
Massage course in English
7 april 2019
Massage cursus beginners
Massage Cursus Bergen op Zoom
13 april 2019
Cursus voor beginners
Workshop Aromatherapie en Massage
13 april 2019
Koppelsretraite Vier de Liefde
29 maart 2019