Familie Yoga Retraite Spanje


Familie Yoga retraite
Wij organiseren unieke groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen. Het is toch bijzonder om te zien dat je kind plezier hebt als deze kennis maakt met nieuwe culturen, gebruiken en geniet van een leuk programma?

De Family Yoga vakanties zijn op maat gemaakt en toch flexibel genoeg om het hele gezin tevreden te stellen. Dit is een unieke kans voor ouders om helende krachten van yoga te combineren, terwijl de kinderen, onder professionele instructie, het buitenleven ervaren.

Het centrum ligt in het prachtige Sierra Nevada gebergte en het hele gezin kan genieten van de schone, frisse berglucht en het organische leven in een milieuvriendelijke omgeving! Ziza en Yair zijn de zeer ervaren en gedreven begeleiders, zij geloven dat de natuur een helende werking heeft voor iedereen. Je kunt meedoen aan het programma, er zijn geen verplichtingen.

Ontspan, kom tot rust en geniet van onze helende retraite.

Soul Enriching Family activity
Dagelijkse activiteiten voor kinderen en volwassenen, zoals: natuurwandeling, bezoek aan het boeddhistische klooster, yoga voor kinderen, drum circle, nachtwandeling, kunst en ambachten, dans, familie-shiatsu-ervaring. De spreektaal is in het Engels, kinderen hebben in het algemeen geen moeite om het programma te volgen. En kinderen leren makkelijk een andere taal!

Andere mogelijkheden
Tijdens de warme uren raden wij je aan om te ontstressen met een duik in het zwembad of meditatie. Als je specifieke therapie behandelingen wilt, kunnen we deze toevoegen in je programma. In de avond komen alle families bij elkaar. Als je liever samen met je familie wilt zijn kan dit ook. Ziza en Yair bieden nu ook een verbazingwekkende nieuwe genezende behandeling, Arvigo® Abdominale massagetechnieken van Maya abdominale therapie, zie de prijzen bij kopje tarieven.

Lees gauw verder op de website of bel 0639804150

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 21 juli 2019 t/m 26 juli 2019
  •   Lanjaron, SPAIN
  • € 0,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Reizen en vakanties, Qi gong&tai chi tao, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Zomerweek in de Ardennen
13 juli 2019
Terschelling
Midzomer Midweek
24 juni 2019
wadlopen voor singles
Wadlopen naar Ameland
27 september 2019
Massage-wandelweekend in Sauerland, 30 mei -2 juni
30 mei 2019
massage Vogezen
Massage-wandelvakantie in de Hoge Vogezen
6 juli 2019
Massage-wandelvakantie in Sauerland
18 augustus 2019