UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-05-2019

Zelfvoorzienend Off-grid


Reserveren gaat via www.strohplatz.com/zelfvoorzienend-off-grid en daar vind je ook andere locaties en data. Je bent van harte welkom!

De cursus zelfvoorzienend off-grid is voor jou als je in een tiny house wilt wonen, of duurzaam en ecologisch wil (ver)bouwen, of wilt weten hoe je daadwerkelijk duurzamer kunt leven.

Leer basiskennis en (on)mogelijkheden qua warmte water energie en toilet met oa. zonneboilers, zonnepanelen, helofytenfilters, composttoiletten, ecologisch isolatiemateriaal, regenwateropvang, waterfiltering en meer. Je leert alle basisbegrippen met een paar broodnodige permacultuur concepten.

Meer informatie op www.strohplatz.com/zelfvoorzienend-off-grid . Graag tot ziens op de cursus!

 

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Strohplatz (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Strohplatz
Strohplatz

Over Strohplatz

Spiritualiteit is voor mij het bewustzijn dat alle mensen bij elkaar horen. Dat we allemaal dezelfde oorsprong hebben. Dat we meer overeenkomsten dan verschillen hebben, ookal is deze maatschappij gericht op de verschillen. Dit inzicht is gegroeid terwijl ik me verdiepte in geweldloze communicatie (ofwel verbindende communicatie) om er leraar in te worden. Dit concept zit in meerdere facetten...