Belevingsreis Noorwegen. Sisters Connected


Belevingsreis Noorwegen (women only) (nog 2 plaatsen beschikbaar)

I Am Reizen organiseert een reis naar de Noorse fjorden op het eiland Hitra. Een eiland waar je de oerkracht van moeder aarde voelt; ongerepte natuur met veel water, vele rotsen en waar je tijdens wandelingen heerlijk uitgedaagd wordt. Op Hitra zul je diverse ontmoetingen krijgen met wilde dieren, zoals reeën, edelherten en zeearenden. En niet te vergeten; je ervaart rust en stilte in deze pure, weidse omgeving. Vol bewondering ontdek je samen met je sisters de ruigheid van deze plek. Een reis naar Noorwegen is een ontdekkingsreis naar een prachtig, puur land én naar wie jij in wezen bent.

We gaan samen verschillende activiteiten ondernemen, zoals een tocht over zee naar de zalmkwekerij; een bijzondere beleving. Uit eten in een knus typisch Noors haventje. Ria zal naast een natuurbelevingstocht, de ‘Ulvøystien’ hike begeleiden zodat je je nog meer kunt verbinden met de Noorse natuur en je eigen natuur.

Als extra optie kun je kiezen om een dagje onder begeleiding mee te gaan met een ‘ridetur’ (hele dag) op een IJslandse pony naar een idyllisch strandje. Aansluitend is er een zeearendenexcursie.

Om nog meer één te worden met jezelf bieden we naast bovenstaande wandelingen en activiteiten ook yoga, meditatie en rituelen aan. Locatie:
''Laugtun” in Kvenvær op het eiland Hitra in Noorwegen

Begeleiding
Ria (wandelingen), Ardy (yoga/meditatie), Marloes (meditatie/rituelen)

Voor meer (praktische) info verwijzen wij je naar de website: iam-reizen.nl/vrouwen-retraite/sisters-connected-noorwegen

Marloes & Ardy

 

  • I Am Reizen
  • 5 september 2019 t/m 10 september 2019
  •   Kvenvaer Hitra, NORWAY
  • € 895,00
  • 0031 6 1204 6986
  • infoiam-reizen.nl
  • Reizen en vakanties, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur I Am Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van I Am Reizen
I Am Reizen

Over I Am Reizen

''Jij bent een vrouw die bereid is terug te keren naar haar ware bestemming, haar vrouwelijke oerkracht. Jij bent een man die zichzelf durft te zijn door gevoel, intuïtie en zachtheid toe te laten. Jij bent er klaar voor om jezelf open te stellen voor wie jij in wezen bent, voor de onbegrensde mogelijkheden in jou, jouw grootsheid, jouw vrijheid, jouw liefde, jouw ideaal zonder...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Spirituele reis Engeland
Magische reis in Engeland
11 mei 2019
Transformerende intuïtieve reis piramides Bosnië
14 mei 2019
Yogacruise
18 mei 2019
Transformerende intuïtieve reis piramides Bosnië
23 mei 2019
Intensive Mallorca
Intensive voor professionals Frankrijk
28 mei 2019
Massage-wandelweekend in Sauerland, 30 mei -2 juni
30 mei 2019