UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-04-2019

Rode tent Leiden


Lieve vrouwen,

De Rode Tent

Eens in de maand komen we samen bij “De Kern “Kernstraat 2a te Leiden. Iedereen steekt een kaars aan voor zichzelf, voor haar (groot)moeders en voor degene waar haar hart naar uitgaat. Omringd door kaarslicht is het “sharen” een wezenlijk onderdeel van de RODE TENT. Echt luisteren met je oren en je hart is een groot cadeau voor degene die haar verhaal deelt. Meestal is er een thema of activiteit verbonden aan de avond.
De Rode tent is een warme, liefdevolle en hele veilige plek om kwetsbaar te zijn en je meer te verbinden met je sisters dan ooit. Wat in de tent besproken wordt, blijft in de tent. Leuk als je iets meeneemt om te delen zoals een gedicht, verhaal, lied of iets geheel anders. Dit staat je geheel vrij. Neem je wat lekkers mee om te delen? Rode kleding of sjaal gewenst. Voorbeelden van activiteiten zijn: dansen, zingen, ceremonies, visualisatie en verhalen vertellen. Het liefdevol samenzijn, dragen en gedragen worden en heel veel plezier is elke RODE TENT aanwezig! Een liefdevol welkom voor jou……. Je kan je per keer inschrijven.

Thema 17 april 2019

Naast het gebruikelijke genieten, sharen en plezier maken met elkaar zullen er deze avond allerlei mogelijkheden worden aangereikt om elkaar te verwennen. Je kunt je gezicht, haren, handen en/ of voeten een verwenbeurt (laten) geven. Een heerlijk avondje voor jezelf dus in liefdevolle verbinding met je sisters.
Mocht je zelf nog iets hebben om mee te nemen is dat zeker welkom. Een massageapparaat is bijv. heel leuk om mee te nemen o.i.d. Ik neem mijn infra rood mat mee met amatist!!

Datum: Woensdag 17 april
Tijd:19.30 tot 22.00 uur
Locatie: "De Kern" Kernstraat 2a Leiden
Donatie: EUR 15
Aanmelden: www.annetteweers.nl/rode-tent/

 

  • Annette Weers
  • 17 april 2019
  • Kernstraat 2A, 2313 EV  Leiden, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 15,00
  • 31614770688
  • annetteweerslive.nl
  • Wellness, Activiteiten, Communicatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Annette Weers (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Annette Weers
Annette Weers

Over Annette Weers

Annette Weers heeft haar eigen opleidingscentrum en praktijk in Leiden. Tevens werkt ze als gastdocent bij diverse therapeutische HBO opleidingen. Sinds 2001 verzorgt ze trainingen op het gebied van: - Intuïtieve ontwikkeling: Basis 1, Basis 2, Healing 1, Healing 2 en de Aurareadingopleiding. -Kracht van ademen: 2- daagse Ademworkshop transformerend ademen en een 10- daagse...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Lichtbad ~ Transformational Touch
26 juni 2019
Koppelsretraite Vier de Liefde - Intake
28 juni 2019
Tantra Experience 'Vertrouwen'
29 juni 2019
Opstellingen anders
29 juni 2019
Cursus voor beginners
Workshop Aromatherapie en Massage
4 juli 2019
Cursus voor beginners
Massage course in English
7 juli 2019