UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 01-07-2019

Your Inner Power in Griekenland


UITVERKOCHT - UITVERKOCHT - UITVERKOCHT - UITVERKOCHT - UITVERKOCHT

Wil je op de lijst voor de volgende retraite-workshop 'Your Inner Power'? Vul dan NIET het formulier in op deze site, maar stuur een email naar: yes@jeannettevanuffelen.nl.

Geef jezelf een goed cadeau en kom naar deze heerlijke leerzame speelse workshop/retraite. Bijna vol, dus reageer snel als je nog mee wilt doen!

Voor wie wil is er iedere ochtend yoga of andere meditatie en iedere middag kun je de zee in. We leren beter als we ontspannen. Iets leren, terwijl je ‘buiten speelt’ in een prettig klimaat.

En als je even helemaal niks wil ... is dat ook goed!

In de geest van Findhorn en in het ritme en klimaat van Griekenland.

Ons onbewuste brein is sneller dan ons bewuste en 'logische' denken. Alles wat je moet weten, weet je eigenlijk al, maar we hebben afgeleerd om er naar te luisteren. Wanneer je leert loslaten en van gedachten durft te veranderen dan transformeert je leven.

ZELFONTSPANNING
Je leert hoe je jezelf in een diepe staat van ontspanning brengt. Je gaat leren hoe jij je hersenfrequenties zelf kunt verlagen, zodat er minder prikkels binnen komen, die stress kunnen veroorzaken. Spanning geeft vaak klachten en door jezelf te ontspannen verbetert je mentale en fysieke gezondheid. Zo ga je jezelf, de wereld en het leven vanuit meer ontspanning tegemoet treden en dat resulteert in betere communicatie met alles om je heen. Zo krijg je beter werkende relaties met jezelf, je partner, kinderen, collega’s, vrienden en vreemden.

AANSLUITEN OP DE BRON
Als jij verandert … verandert alles om je heen.

RESULTAAT:
* beperkende overtuigingen loslaten,
* je realiseren wie je werkelijk bent,
* de moed om te doen waarnaar je verlangt,
* de kennis en vaardigheden om de volgende stap te zetten.

Het gebruik van deze eenvoudige technieken, zoals 'tapping' op meridianen, helpt je om van stress en onrust af te komen. Je leert je brein en je lichaam te ontspannen, ongeacht de omstandigheden en LOS te LATEN op ieder moment.

Het resultaat is dat je beter kunt richten op wie je wezenlijk bent en wat je werkelijk wilt en hoe je daaraan gevolg geeft, zonder afgeleid te worden door oude ‘programmering’.

De prijs in inclusief verblijfskosten en 3 maaltijden per dag! Zie meer informatie op de website!

Heb je vragen of wil je reserveren? Stuur me een email. Dat werkt sneller en directer dan het invullen van het formulier op deze website. Ik ben n.l. al in Griekenland, dus een mailtje bereikt mij het snelst. Bellen mag ook. Als ik niet opneem, spreek dan een bericht in, zodat ik je kan terug bellen.

 

  • Jeannette van Uffelen
  • 1 juli 2019 t/m 8 juli 2019
  • Xenonas Martiou, 37012  Kissos, Pelion, GREECE
  • € 450,00
  • 613223075
  • yesjeannettevanuffelen.nl
  • Week retraites, Pers. ontwikkeling, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Jeannette van Uffelen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).