UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 14-07-2019

Aroma Yin Yoga workshop


De aroma yoga workshop bestaat uit een serie yin yoga houdingen afgestemd op de energie van het zomerseizoen.

Het element Vuur volgt in de Chinese cyclus van de vijf elementen op het Hout (de lente). Het Vuur wordt gevoed door het Hout. Je kunt dit zien als de oplaaiende vlam van het leven – vol kracht, plezier en opwinding.

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde kan de energie in je lichaam uit balans raken door invloeden van binnenuit, maar ook vanuit je omgeving. Zo hebben de seizoenen invloed op de balans van de elementen in je lichaam. De energie kunnen we onder andere helpen reguleren middels de yin practice. In deze workshop zal de nadruk liggen op het zoeken naar balans van je vuur element, behorende bij de warme zomermaanden.

In deze workshop zal de nadruk liggen op de houdingen die horen bij de meridianen van het hart en de dunne darm. De energie die door deze meridianen stroomt hoort bij het element vuur en het zomer seizoen.
Wat is aroma yoga?
Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?
We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?
Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: zondag 14 juli 2019
Tijd: 14.00-16.00u
Locatie: Yoga met LEF! Rusthoflaan 56 Rotterdam (gratis parkeren in het weekend)
Investering: €25,- (incl. thee en de oliën)
Aanmelden via: info@yogametlef.nl

Let op: je reservering is compleet nadat je een aanbetaling van €15,- hebt overgemaakt naar NL77ASNB0781272017 t.n.v. Yoga met LEF! Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang van de workshop; na die tijd is er geen restitutie op de aanbetaling.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.
De workshop wordt gegeven door Leontine Denisse van the Flower of Life.

 

  • Yoga met LEF!
  • 14 juli 2019
  • Rusthoflaan 56, 3034XM  Rotterdam, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 25,00
  • yogametlefgmail.com
  • Yin yoga, Meditatie, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Yoga met LEF! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Yoga met LEF!
Yoga met LEF!

Over Yoga Met Lef!

Yoga met LEF! is een kleinschalige yogaschool waar verstilling en verbinding centraal staan. Gevestigd in een nostalgisch oud schoolgebouw, verborgen achter de huizen zijn we een goed bewaard geheim in de Rotterdamse yogawereld. Yoga met LEF! staat voor authenticiteit, yoga als zoektocht naar je ware Zelf en de lessen dagen je uit om na te denken over hoe jij in het leven staat en wilt staan. Op...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Relaxing Sound Bath
20 oktober 2019
Jouw Vrije Levensstroom
Koppelsretraite Vier de Liefde - Intake
21 oktober 2019
Start je nieuwe lifestyle met essentiele oliën
22 oktober 2019
Conscious Love Xperience * Nieuw
26 oktober 2019
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Leiden 26 & 27 okt. 2109
26 oktober 2019
Cursus voor beginners
Massage course in English
26 oktober 2019