UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 27-07-2019
  •  speciale aanbieding!

Frankrijk week met Yoga | Mindfulness | Dans


Speciale aanbieding

€ 50 korting pp bij boeking met 3-4 personen tegelijk! € 100 korting bij boeking van 2 weken.

 

Body & mind vakantie week met keuze uit 3 inspirerende programma's. Kijk mee met onze korte film-presentatie: vimeo.com/343668547. Vanuit ons ruime landhuis in het heuvellandschap van de 'groene' Ardèche kun je vol genieten van ruimte & rust, beweging & ontspanning en gelijkgestemde mensen.

Een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest. Je volgt de hele week één van de programma's met 10 tot 12 verdiepende lessen in een besloten groep. De vrijblijvende 10 tot 12 open lessen van de aanwezige docenten geven de week een veelzijdig en festival-achtig karakter. Tevens zijn er volop mogelijkheden voor wandelen, zwemmen in het meer, cultuur excursies, tennis, wielrennen en mountainbiken.

Een heerlijke all-inclusive bewuste groepsvakantie met vier inspirerende programma's. Scroll omlaag voor verdere details per programma.

Verstillende Yoga - Dieke Bikker
Dance Improvisaton - Tom Goldhand
Mindfulness - Zohair Elabd
Mindful & Flow Yoga - Veronique Stegen & Eric Huisman

Het vakantie motto is: "alles mag, niets moet!"

*****************************

- Voor wie: Voor zowel de gevorderde als beginnende hardloper.
- Verblijf: logies met volpension. Vegetarische keuken of afwisselend vis/vlees/vega
- Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamer (met wastafel en gedeeld sanitair of met privé badkamer) en camping
- Tarieven: vanaf vanaf € 660 camping tot € 890 1p-kamer. Details op link hieronder.

- Meer info, prijzen & boeken: www.fitbodymind.nl/product-page/mindful-running-en-walking-vakantie
- Vrije Tijd: wandelen, zwemmen in het meer, (sport)fietsen, culturele excursies, behandelingen en relaxen op het landgoed
- Behandelingen: ontspanningsmassage, rebalance en/of coaching.

*****************************

1) Verstillende Yoga - Dieke Bikker
Een Yoga vakantie week met Yin yoga, lichaamswerk en innerlijk leiderschap, in ons ruime landhuis in het middelgebergte van de Ardèche in Frankrijk. Naast jouw programma zijn er diverse open lessen van de andere docenten. Ook kun je genieten van wandelen, zwemmen in het meer, cultuur excursies, tennis, wielrennen en mountainbiken.

Hoe kan yoga een poort zijn naar blijvende vervulling in je leven? In deze week begeleid Dieke je via de ervaring van het lichaam en de zintuigen naar een onderzoek waarin je gaat ervaren wie en wat je werkelijk bent; de pure en vrije levenskracht die via jouw lichaam geleefd wil worden.
Het gaan van ‘de weg naar binnen’, maakt de weg naar buiten vrij om plezier, vreugde en vrijheid te gaan voelen in je leven.

2) Mindfulness - Zohair Elabd
Deze week komen wij even los van dit veeleisende leven. We ontdekken wat er gebeurt als we onszelf toestaan gewoon aanwezig te zijn en niets te moeten. Gebruikmakend van verschillende mindfulness oefeningen ervaren we de vrijheid van het niet hoeven volgen van elke opkomende gedachte.

3) Dance Improvisation - Tom Goldhand (in English/Dutch)
In this week dance retreat we will rediscover our movement and body in dance and awareness. Dance is Movement with Awareness, and our natural movement is a way to bring ourselves back to our original state of being. Connecting to yourself and other in dance.

4) Mindful & Flow Yoga - Veronique Stegen & Eric Huisman
Met Mindful Yoga kom je meer tot rust, zink je weer in je lijf en voel je wat werkelijk belangrijk is voor jouw leven. We gaan Mindful bewegen, met rustige Flow Yoga workshops, waarin we ook bijvoorbeeld oefeningen vanuit de bio-energetica integreren. Ook werken we met "Pranayama's" ademhalingsoefeningen, en mindfulness. Je zult voelen dat je energie weer gaat stromen, dat je er helemaal mag zijn en wordt je uitgenodigd om je eigen beweging te maken, van binnenuit.

A bientôt en France!

 

  • FIT body & mind
  • 27 juli 2019 t/m 3 augustus 2019
  • Route De St. Bonnet, 07520  Lalouvesc Ardeche, FRANKRIJK
  • € 660,00
  • 06-41025309
  • infofitbodymind.nl
  • Reizen en vakanties, Mindfulness, Yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur FIT body & mind (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van FIT body & mind
FIT body & mind

Over Fit Body & Mind

FIT body & mind is de organisatie voor jouw vakantie of weekend retraite met workshops voor body en mind. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met de beste docenten op locaties met allure. Voor meer informatie & inspiratie, neem een kijkje op een van onze online communities: Youtube:...