•  speciale aanbieding!

Reiki-1 en -2 cursus in Portugal


Speciale aanbieding

per cursus 25 euro korting

 

De cursus

Reiki volgens het Usui-systeem; een eeuwenoude, eenvoudige en effectieve heelkunst, die het zelfgenezend vermogen herstelt. Reiki wordt over de kleding heen gegeven. In deze cursus worden Reiki 1 en II gecombineerd. Je wordt ingewijd in de eerste en tweede graad van Reiki.
De eerste lesdag krijg je een inwijding, waarmee het Reiki-kanaal in jou geopend wordt. Door de dagen heen krijg je informatie over de achtergrond en werking van Reiki en ga je ermee oefenen. Elke ochtend van ca 10 - 13 uur is er les.
Bij Reiki 1 leer je de basishandposities voor (zelf) behandeling.

Reiki-2 brengt verdieping in je ervaring met Reiki. Het reinigt je systeem, vooral mentaal en emotioneel. Je leert werken met de Reiki-symbolen en met het geven van Reiki op afstand. 

Je kunt beide cursussen volgen, maar ook een van beide, bv als je Reiki 1 al gedaan hebt, of als je rustig aan wilt opbouwen.  Een cursus herhalen om je ervaring met Reiki op te frissen nadat je het een tijdje niet gebruikt hebt, kan je een mooie oppepper geven. 

In onderling overleg spreken we een dagdeel af in Nederland waarop we terugkijken op de cursus en naar wat het met je gedaan heeft. Dit is een essentieel onderdeel van de cursus en is bij de prijs inbegrepen. Op die dag krijg je een certificaat.

Vrije tijd

De middagen zijn vrij; je kunt die naar eigen believen doorbrengen. Bij voldoende belangstelling kunnen er excursies georganiseerd worden naar bv Lagos, een oud stadje met mooie stranden, gezellige markten en vele historische bezienswaardigheden. Of naar Carvoeiro, een gezellig plaatsje aan de kust, wat nog niet bedorven is door het massatoerisme. Van daaruit kun je prachtige wandelingen maken langs de nog ongerepte kust. Een wandeling in de directe omgeving, of een bezoekje aan het vestingsplaatsje Silves behoren ook tot de mogelijkheden.

De accommodatie en de omgeving

Shangri-la bevindt zich tussen de heuvels van Silves, in het midden van de Algarve, de meest zuidelijke provincie van Portugal. Een plek om te onthaasten weg van de massa. Stefano Novellino is hier in 2016 zijn biodymanische boerderij begonnen. Zijn droom is om zelfvoorzienend te leven, in een gezonde, stralingsarme omgeving. Ieder die zich wil laven aan de stilte, de rust en het heerlijke eten uit de moestuin en de boomgaard, is van harte welkom.

Op het terrein (50 ha) en in de directe omgeving van Shangri-la kun je korte en langere wandelingen maken. Op 5 km afstand ligt het historische stadje Silves met zijn kathedraal, kasteel, kleine cafétjes en gemoedelijke restaurants. Langs de zuidkust van de Algarve liggen prachtige vissersdorpjes, waarvan Carvoeiro het dichtstbijzijnde is

Iets wat je niet mag missen als je in de Algarve bent, is een wandeling langs de kust met zijn schitterende rotspartijen, in allerlei vormen en kleuren! 

Praktische gegevens:
Verblijf: Shangri-la Portugal
Kosten Reiki 1:                                   Kosten Reiki 2:                              Kosten Reiki 1 en 2:
1-p. kamer: € 395,-                            1-p. kamer: € 325,-                        1-p. kamer: € 675,- 
2- p.kamer:  € 350,-                            2- p.kamer:  € 295,-                      2-p. kamer: € 625,-
Aantal deelnemers: max. 5 personen
Hierbij zijn de cursus, verblijf met halfpension op Shangri-la  en een terugkom dagdeel in Nederland inbegrepen. Een keer per dag eten we in een restaurant of bereiden we  gezamenlijk een maaltijd. 
De reiskosten van en naar Portugal en een maaltijd per dag zijn voor eigen rekening.

 

  • Balans Massagepraktijk Utrecht
  • 22 september 2019 t/m 29 september 2019
  •   Falacho, Utrecht, PORTUGAL
  • € 675,00
  • 030-2436002
  • infobalans-massage.nl
  • Reiki, Reizen en vakanties, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Balans Massagepraktijk Utrecht (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Balans Massagepraktijk Utrecht
Balans Massagepraktijk Utrecht

Over Balans Massagepraktijk Utrecht

Mijn naam is José de Wouw. Na allerlei beroepen te hebben uitgeoefend, m.n. in de natuurvoeding, de gezondheidszorg en het onderwijs, heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken. Gaandeweg is het een passie geworden: ik vind het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Wezenlijk contact met degene, die de massage ontvangt, is...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Touch of Source in de Godin! +Rapé ceremonies!
28 augustus 2019
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
28 augustus 2019
Knuffelworkshop voor Mannen
30 augustus 2019
Cursus omgaan met Entiteiten BCT medium ToS
30 augustus 2019
<geen>
Gratis workshop: Clown je vrij
31 augustus 2019
logo Christa Nagtegaal
Licht bijeenkomst, workshop
1 september 2019