UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 02-08-2019
  •  speciale aanbieding!

3 daagse zomercursus Tibetaanse tantramassage


Speciale aanbieding

ER IS NOG PLEK VOOR 1 MAN OF EEN KOPPEL

 

In de Tibetaanse Tantramassage wordt Prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.

Tijdens de tweede helft van de massage wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid.

Het vermeerderen van Prana draagt bij aan het opheffen van blokkades waardoor meer ruimte ontstaat in het lichaam. Dit geeft een gevoel van meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, helderheid en liefde.

De Tibetaanse Tantra massage kan helend werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het herstellen van de balans is dan ook een belangrijk element in deze massagevorm.

Tijdens deze driedaagse cursus leer je een aantal grepen om zowel de mannelijke als vrouwelijke energie op te wekken en deze verder over het lichaam te verspreiden.

Voor meer info verwijzen we je graag naar onze website. Workshopgevers: Steven Ansems (tantramasseur) en Anina Storteboom. Anina geeft al een aantal jaren workhops en trainingen in de Tibetaanse tantramassage. Tevens gebruikt zij deze vorm in haar praktijk als middel tot transformatie en persoonlijke groei.

 

  • Inana, op reis naar je ware zelf
  • 2 augustus 2019 t/m 19 september 2019
  • Veld 7, 5103 HC  Dongen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 255,00
  • 06-10512274
  • welkominana.nu
  • Tantra, Massage

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Inana, op reis naar je ware zelf (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Inana, op reis naar je ware zelf
Inana, op reis naar je ware zelf

Over Inana, Op Reis Naar Je Ware Zelf

Bij Inana kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Mijn werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en meer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Maak je eigen oceandrum
29 januari 2020
Klankconcert
2 februari 2020
Vrije klanken workshop
9 februari 2020
Klankconcert
1 maart 2020
Journey of the senses
11 december 2019
<geen>
Temple of Delight: tantra voor mannen
14 december 2019