UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 28-12-2019

Oud & Nieuw in het Katharenland


Deze bijzondere vakantie in de laatste dagen van 2019 en de eerste dagen van 2020 is een voorproefje van het leven op aarde zoals het bedoeld is!!!
Geniet! Laat het oude los! Voel het leven door je heen bruisen! Er is op aarde niemand zoals jij! Leef je unieke zijn! Kom ermee in contact en druk het uit! Stel je open! Maak een nieuw begin! Deze week is daarvoor een ideale gelegenheid.

Begin het nieuwe jaar ontspannen, vitaal en geïnspireerd!
Wij bieden deze week een uitgebalanceerd programma van workshops, meditaties, uitstapjes, sauna, heerlijk maaltijden en een onvergetelijke oudejaarsavond. De activiteiten in het begin van het verblijf zijn erop gericht om op ontspannen wijze, alles los te laten wat geen dienst meer doet - om zo ruimte te maken voor het nieuwe. Het tweede gedeelte staat in het teken van: Leven vanuit je hart. Welke verlangens willen in het nieuwe jaar gemanifesteerd worden? En hoe geef je daar vorm aan?

 

  • Magical Tours
  • 28 december 2019 t/m 2 januari 2020
  • Denis, 11270  Saint Gauderic, FRANKRIJK
  • € 898,00
  • 055 526 3889
  • secretariaatmagicaltours-vakantie.nl
  • Reizen en vakanties, Meditatie, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Magical Tours (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Magical Tours
Magical Tours

Over Magical Tours

Vanaf 1999 organiseert Magical Tours met veel passie spirituele vakanties voor levensgenieters! Ben je geboeid door het leven? Heb je interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping? Wil je op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma's je eigen ervaringen opdoen? Je bent van harte welkom! Wij bieden jou de rust en de ruimte voor een innerlijke reis! Laat je raken!...