UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 22-09-2019

A Touch of Divinity: Tantra massage voor stellen


Lijkt het jullie fijn om elkaar te laten genieten en ook meer bij jezelf te komen in liefde en zachtheid?
Willen jullie leren hoe je door liefdevolle, afgestemde aanraking een verdieping in jullie spiritualiteit kunnen ervaren?

Massage is een eeuwenoud ritueel om je energiekanalen en je chakra's te openen, om beter in je lijf én in je hart te komen.
A Touch of Divinity is een tantrisch massage ritueel: heerlijk, openend voor je energie, vitaliserend.
Tijdens de massage, leer je om elkaar liefdevol en afgestemd aan te raken. De massage oefeningen vinden een bedding door Tantra oefeningen zoals oa. Sacred Energy locks, Pranayama, Meditatie en Asana oefeningen uit Tantra Yoga.

Door de combinatie van Massagetechnieken en Tantra Yoga krijg je de tijd en de diepte om de vrijkomende emoties en energie helemaal te laten landen. Dit maakt het makkelijker om te onderscheiden wat van "jou"is en wat van die ander. En je leert zo stap voor stap om de prachtige, transpersoonlijke liefdesenergie te voelen, zonder dat je gaat invullen, verwachten of claimen.

Hierdoor leer je steeds meer jezelf in vrijheid te ervaren. Zonder de druk van het denken en moeten. In die vrijheid en in dat helemaal jezelf kunnen ervaren, ontdek je gemakkelijker de ruimte om je grenzen aan te geven en ook om de ander in jouw ruimte uit te nodigen.

We verwelkomen alle goddelijke en godinnelijke mooie wezens om dit prachtige ritueel samen met elkaar bij ons te vieren!

Namasté Mark en Janine.

Het onderstaande programma is voorlopig: we stemmen af op de energie van de groep en de inzichten van het moment.

Programma zondag 22 september:

9.30 zaal open
1000-1300: Ontvangst, introductie met Holding the space en Intentie ritueel. Tantra Krya Yoga oefeningen voor het gewaarworden en openen van de energie kanalen. Kundalini massage met Pranayama (ademmeditatie), Sacred Locks en Inner Flute meditaties.

1400-1700: A Touch of Divinity ritueel: Shiva Shakti tantrische ademmeditatie, waarbij je leert helende, liefdesenergie aan elkaar te geven via je adem en visualisatie. Van hieruit ga je elkaar masseren in een eeuwenoude Kasmirische dans. Kasmirische massage is een actieve, beweeglijke massage. Hierbij kan Kundalini, de krachtige helende levensenergie, vrij door het lichaam stromen en blokkades doorbreken.
1700-1800: Sharing en afronding

Informatie en doel:
De workshop van zondag 14 april is bedoeld om (nog) dieper in contact met je eigen bron te komen, intimiteit te delen in je relatie en samen energie op te bouwen. De dag omvat elementen afkomstig uit Tantra, Empowerment, Sjamanisme en kan heel verrijkend en verdiepend werken. En we maken vooral veel plezier in spirituele verbinding met elkaar!

Doelgroep:
De workshop op 14 april 2019 is alleen voor stellen. Gelegenheidsstellen zijn natuurlijk ook welkom. De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al wat ervaring hebben met spiritualiteit en in staat zijn tot zachte, afgestemde aanraking. In zorgvuldige onderlinge afstemming bepaal je samen wat goed voelt. We verwachten van de deelnemers dat ze kunnen reflecteren op wat er gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders.

Veiligheid en consent:
Niets hoeft, we zetten deelnemers niet onder druk. We gaan respectvol en open met elkaar om. De trainers raken geen geslachtsdelen van cursisten aan. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan.

De massage gaat niet over betere seks of sekstechnieken, het is géén yoni/lingam massage, het is ook geen therapie. Hoewel de oefeningen uit oa. Tantra yoga wel een positief effect kunnen hebben op hoe jullie zelf later vrijen, thuis.

Meenemen:
Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te koop bij Centrum voor Happiness voor 10 euro), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen).

We masseren op stevige matrassen en matjes. Er zijn 2 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan bij je aanmelding van de workshop aan svp.

Deelnemers maximum:
Er is plek voor maximaal 15 stellen.

Locatie:
Deze workshop is in onze prachtige Yoga-meditatie-dans-tantra studio: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 (ingang achterzijde gebouw), Amsterdam.

Tijd:
9.30 zaal open, workshoptijden: 10.00-17.30 uur

Tickets online betalen:
120 euro per stel, inclusief een heerlijke vegetarische lunch, drankjes en hapjes. Vooraf aanmelden en betalen is verplicht.

 

  • Wilde Ziel
  • 22 september 2019
  • Hendrik Van Wijnstraat 10, 1065 AS  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 120,00
  • 613795437
  • wildeziel.contactgmail.com
  • Massage, Meditatie, Relaties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wilde Ziel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wilde Ziel
Wilde Ziel

Over Wilde Ziel

Onze workshops zijn er op gericht om mensen te helpen op het Tantra pad, door de meditaties, de transformatie oefeningen en speelse ontmoetingen die we aanbieden. Daarmee helpen we onze deelnemers de kennis, moed, inzicht en de energie te geven om stappen te zetten op het Tantrische pad naar zelfontplooiing, Wat is Tantra? Tantra is een filosofie, lifestyle, discipline, evolutie pad en een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Engelen Healing Avond
12 maart 2020
Engelen Kaarten Leggen
21 maart 2020
Usui Reiki 1
Usui Reiki 1 workshop
4 april 2020
Engelen Healing Avond
16 april 2020
IET
Integrated Energy Therapy Basic
18 april 2020
Course: Meeting the Tarot
8 maart 2020