UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 28-09-2019
  •  speciale aanbieding!

Nieuw! Stemhealing


Speciale aanbieding

Bij aanschaf van een 8 klanken kaart €150,- krijg je twee sessies gratis. Minima kunnen grote korting krijgen. Neem even contact met mij op.

 

Ontdek wat stemhealing voor jou mag betekenen.

Wanneer ik mijn stem gebruik voor healing, hebben de tonen trillingen met helende frequenties. Die kun je in je lijf ervaren als stromingen. Het dringt door tot op celniveau om spanningen, die lichamelijk, psychisch of mentaal kunnen zijn, te verminderen en op den duur je er helemaal van te bevrijden. Er zijn prachtige resultaten mee behaald. Zie als voorbeeld onderstaande recensie.
Stemhealing vergroot tevens je bewustzijn, door de inzichten die je kunt ontvangen.
Elk mens is anders en iedere deelnemer heeft weer andere ervaringen. Een overeenkomst is de diepe rust die het geeft. Wil jij ook genieten van de fantastische, zachte helende energie van stemhealing?

Tijdens de bijeenkomst gaan we ook samenklanken, om stem te geven aan je eigen binnenste. Wat in jou wil er gehoord worden? Vind jij jouw eigen innerlijke klanken? Daarvoor krijg je alle ruimte. Ook dit kan je een bevrijdende ervaring geven. Het samenklanken doen we tegelijkertijd.


Programma:
- Ontspanning
- Stemhealing door mij terwijl je op een matje ligt.
- Mogelijkheid om ervaringen te delen
- Samenklanken
- Afsluiting

Locaties:
Arnhem:
Op zaterdagmiddagen om 16.00 u. (elke 14 dagen, in de oneven weken) en start op 28 september. Mensen met minimum inkomens kunnen contact met me opnemen voor extra korting. Aanmelden en meer informatie via www.eenzijn.com

Utrecht:
Locatie en tijden (waarschijnlijk vrijdagavonden in oneven weken vanaf 20.00 u) worden nog bekend gemaakt. Mensen met minimum inkomens kunnen contact met me opnemen voor extra korting. Aanmelden en meer informatie via www.eenzijn.comRecensie over stemhealing:
Ik ervoer hoe de energie van de klanken aan het werk waren in mijn buik en hier alles harmoniseerden. Mijn op dat moment wat onrustige darmen kwamen tot rust. Later had ik ook wat gedoe met mijn ogen en de hersencircuits erachter. Tijdens een latere groepssessie voelde ik de energie van de klanken hier bezig zijn en na afloop zag ik een stuk beter! Dank je wel, Gonnie, ik hoop dat je jouw gave voor nog veel meer mensen zult kunnen inzetten en hen ook zult kunnen begeleiden bij hun eigen helende klanken te komen, net zoals je met ons deed. Ik zet nog vaak mijn stem in voor mezelf. Saskia

 

  • Praktijk eenzijn
  • 28 september 2019 t/m 4 juli 2020
  • Wachterslaan 349, 6523 RW  Nijmegen, Arnhem En Utrecht, Gelderland, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 06-81442989
  • gonnieeenzijn.com
  • Healing , Alt. geneeswijzen, Lichtwerk

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Praktijk eenzijn (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Praktijk eenzijn
Praktijk eenzijn

Over Praktijk Eenzijn

Welkom bij mij; Gonnie Lamers. Mijn talent en passie is healingen geven; jou bevrijden van belemmeringen uit je verleden, zodat jij het licht kunt zijn dat je in wezen bent. Zoals jij bedoeld bent te zijn. Ik geloof in lichtheid en dat we door ons bewust te worden van onze belemmerende overtuigingen en blokkades, het proces van bevrijding al in gang zetten. Soms zelfs word je je pas achteraf...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Internationale Healing Sensatie*
7 maart 2020
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Westervoort/Arnhem 2020
29 februari 2020
Boek presentatie: Goed leven en sterven
6 maart 2020
Hoe heb ik lief? Workshop intimiteit en verlangen
11 april 2020
50% korting op een Cranio Sacraal Sessie in feb.
29 februari 2020
Lachyoga Zutphen
29 februari 2020