UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 01-11-2019

Jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed


Ondernemen en leven in Tovervloed is een hoogwaardig, intensief jaartraject om jou en je onderneming te laten vliegen met je wortels stevig in de aarde.

Het vraagt je om oude (marketing) overtuigingen los te laten, te kiezen voor overvloed in plaats van schaarste. Te doen waar je intens blij van wordt, of nog dieper: om jouw plek in te nemen, om samen te vallen met jouw zielskompas. Dan komt de T van Toveren, van magie en synchroniciteit in je leven en onderneming.Het ritme van de seizoenen en de maan

In het jaarprogramma volg je het ritme van de seizoenen en de cyclus van de Maan. Zo tune je in op een energie waardoor alles een stuk eenvoudiger wordt. Niet altijd even makkelijker, maar wel simpeler.

Herbronnen in de winter, creërend en spelend in de Lente, vierend in de zomer en oogstend in de herfst. De seizoenen komen maandelijks terug in de cyclus van de maan, van Nieuwe Maan vol potentie tot Donkere Maan, in een nieuwe afstemming. Wat dacht je van je eigen bioritme; ben je avondmens of ochtendmens. Hoe zit het met jouw energie, wanneer is dat naar buiten gericht en wanneer heb je tijd nodig om naar binnen te gaan? Hoe kun je jouw ritme dienend maken aan jou en je onderneming? Zoveel aspecten en facetten om rekening mee te houden, daar bestaat geen format voor. Wel maatwerk. Jouw maatwerk.

In het levenswiel komen de seizoenen, de windrichtingen en de elementen samen. Het oeroude wiel van alle oude culturen; van Siberie, de Kelten, de Native -Americans, Inca’s en Maya’s. Gesteund door krachtdieren, gidsen, Godinnen, natuurwezens en voorouders, leidt dit wiel ons. Het geeft een gezonde balans tussen de intuïtieve vrouwelijke energie van follow the flow en de aanwezige mannelijke energie die zorgt voor aanwezigheid, structuur en visie. Het geeft rust én vrijheid.

Ga je mee op reis?


Je bent een vrouwelijke ondernemer en…

Je staat aan het begin van je bedrijf. Alles is nog nieuw, je hebt veel plannen, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je durft misschien niet om voor jouw zielsmissie te gaan staan. Je staat in het oosten, de lente van het levenswiel.

of

Je onderneming groeit als een gek, als een tovervloedige jungle wordt alles goud wat je aanraakt. Je wil graag overzicht, weer terug naar je essentie, meer genieten en weer meer vanuit jouw bron. Waar mag je snoeien en wat mag meer aandacht hebben? Je bent in het zuiden, de volle zomer in het levenswiel.

of

Je wilt zo graag oogsten, genieten van dat wat je gemanifesteerd hebt, maar je bent al bezig met de volgende ronde, nieuwe kansen, oneindige mogelijkheden. Hoe vanuit rust en vreugde te ondernemen? Je staat op het westen, de herfst in het levenswiel.

of

Er komt een nieuwe cyclus aan en je voelt dat je afscheid mag nemen van het oude, terwijl het nieuwe er nog niet is. Hoe om te gaan met deze -vaak stille- periode. In het levenswiel sta je in het noorden, de winter.

Of je nu een eenmanszaak hebt, een Stichting, een BV hebt met medewerkers, het programma is geschikt wanneer jij als ondernemer vanuit het kompas van je ziel wil werken en leven.

Je bent een ondernemer die echt haar persoonlijke proces aan wil gaan, hoe spannend soms ook. Een ondernemer die moedig is en de diepte in een groep in wil gaan. Die een commitment geeft aan haarzelf, de cirkel en haar onderneming. Een vrouw die raakbaar is en de moed heeft om te raken.

Het is fijn als je al ervaring met persoonlijke en ‘spirituele’ ontwikkeling hebt én voldoende volwassenheid om jezelf te kunnen dragen in processen.

Je kunt minimaal drie uur per week vrijmaken voor de opdrachten buiten de samenkomsten om.

Opbouw van het programma


Het programma is een ‘blended-learning’ traject. Dit betekent dat het een combinatie is van online leren en groeien en dat we elkaar life ontmoeten in meerdaagse bijeenkomsten.

Intake en reading

Het jaar start met een intake. De intake bestaat uit een gesprek en een reading. In de reading lees ik de energie van je onderneming en van jou als ondernemer. Door contact te maken met je onderbewuste en je energie geeft dit heldere informatie. Het geeft inzicht over je startpunt, je belemmeringen en de weg naar succes. We onderzoeken of mijn stijl van begeleiden bij jou past en samen bekijken we of dit jaarprogramma klopt voor jou en op dit moment. Niet elke ondernemer wordt aangenomen voor dit programma. Het moet echt ‘kloppen’.

Wanneer we allebei een volmondig ‘JA’ voelen gaan we het commitment aan voor dit jaar.

Ondernemersscan

Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst waarin je de diepte induikt over jou en je onderneming. De scan laat zien waar en wanneer jij je in je element voelt en wat nog mag groeien of snoeien.

Human Design Consult

Als deelnemer ontvang je een Human Design-consult van Surrenda Kuut van Hoop te geven
Human Design geeft je een zeer accuraat en praktisch inzicht in hoe jij ‘bedraad’ bent en hoe je jezelf weer kunt afstemmen op je oorspronkelijke setting, dit geeft je een kompas in leven en ondernemen.

Surrenda is ook ‘door het jaar heen’ betrokken als Human Design Adviseur.

‘Life’ Bijeenkomsten

We ontmoeten elkaar ‘life’ tijdens de startdag, afrondingsdag en door het jaar heen vier maal in een driedaagse bijeenkomst. In totaal 14 dagen.

Online leren

Online ontvang je wekelijks opdrachten in het ritme van de maan en de seizoenen. Je deelt in de groep en als cirkel ondersteunen en helpen we elkaar.

Webinars

Tussen de bijeenkomsten worden regelmatig webinars georganiseerd. Soms met een bepaald thema, voor inspiratie, stok achter de deur, vraagbaak en om je even vlot te trekken wanneer het nodig is.

Inspiratie groep

Tussen de driedaagsen kom je bijeen met een aantal van je collega-ondernemers om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Een persoonlijke fan- en klankbordclub die als springplank kan werken voor het succes van jouw onderneming.
Elke groep krijgt een dagdeel begeleiding van Leonique van Tol, haar paarden en mij. Om nog meer uit de samenwerking te halen.

Buddy

Per seizoen werk je met een wisselende buddy. Deze mede-ondernemer is jouw fan, klankbord, vraagbaak en getuige.

Gids

Arianne begeleidt je individueel, houdt iedereen ‘in de gaten’, volgt dicht op de huid jouw processen, vorderingen, creaties en manifestaties. Zij creëert een bedding waarin je veilig kunt groeien. ‘Holding Space’ is een goed Nederlands woord ; ) voor wat zij doet. Zij is er, ook als er geen fysiek contact is.

Je ontvangt niet alleen wat je wil, je krijgt vooral wat je nodig hebt. Dat kan soms lastig zijn, maar meestal ligt daar de grens van je comfortzone en mogelijkheden tot groei.

Alles op een rij

intake
reading van je onderneming
ondernemersscan
Human Design Consult
online leren en begeleiding
een dagdeel Paardencoaching met Leonique en Arianne met jouw inspiratie groep
14 dagen bijeenkomst in een groep, waaronder vier driedaagsen met elk twee overnachtingen.
Directe feedback van, gegidst worden door Arianne en haar gave om de magie van jouw ziel te zien en jou hierin te begeleiden.
2 keien van coaches in de ondersteuning
webinars
Inspiratiegroep bijeenkomsten
een wisselende buddy die met je oploopt en samenwerkt
ademreis
schaduwkanten playshop
20% korting op een individuele sessie
30% korting op online programma’s
De seizoenen, windrichtingen en de maan zorgen voor een stevig fundament, plattegrond en inhoud voor het ondernemen.

Wanneer

Intakes 15 oktober

Start: Dag 1: 8 november 2019

Winter driedaagse: 9 tot en met 11 december 2019
Lente driedaagse: 4 tot en met 6 maart 2020
Zomer driedaagse: 3 tot en met 5 juni 2020
Herfst driedaagse: 9 tot en met 11 september 2020

Dag 14, slot dag: 15 oktober 2020

Waar?
Tovervloed in Lochem en Burgwerd

De Winterdriedaagse is in Centrum Athanor in Lochem

De andere dagen ben je welkom op mijn mooie plek in Burgwerd in Friesland, minder dan vijf kwartier rijden van Amsterdam, vlak over de afsluitdijk.

Meld je aan voor een vrijblijvende intake op arianne@ariannevangalen.nl

 

  • Arianne van Galen
  • 1 november 2019 t/m 24 oktober 2020
  • Doniaweg 1, 8742 KR  Burgwerd, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 4675,00
  • 06-53559072
  • arianneariannevangalen.nl
  • Business spiritualit, Energiewerk, Leiderschap

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Arianne van Galen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Hilversum 2020
26 september 2020
Chitta Blote voeten
Chitta met DJ Esta Polyeste
26 september 2020
Reclaim your divine power
3 oktober 2020
Knufffel
Divinity Dance
9 oktober 2020
Engelen Healing Avond LIVE in het Brinkhuis
15 oktober 2020
Touch of Divinity~Hemelse verwenavond voor stellen
16 oktober 2020