UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 18-09-2020

Body of Bliss Tantramassage Weekend


In dit hartsverbonden Kashmierse Tantramassage weekend ga je een intieme verbinding met jezelf aan.

Van daaruit ontvouwt zich een natuurlijke intimiteit met anderen: een letterlijk uitreiken naar de ander via een van de mooiste Tantramassage vormen die wij kennen. Massages die je niet alleen uitnodigen om te leren genieten van je eigen lijf, maar die je ook dieper thuisbrengen in de liefde die je in wezen bent.

Centraal staat de beoefening van de Tandava Tantra.
Deze Tantra stroming omvat niet alleen het geven van massages, maar helpt je ook te ontspannen in wat ze in het Oosten ook wel je Buddha-natuur noemen: de onbegrensde ruimte en stilte rondom en achter de gedachtes.

Via geleide meditaties en meditatieve bewegingsvormen verlevendigen we met elkaar deze ‘Zijnsdimensie’ in onszelf.

De Tantramassage die je stapsgewijs leert is de Tandava oftewel Kashmierse Tantramassage. Spelenderwijs ga je de diepte en schoonheid van deze massage verkennen en ervaren. Je leert 28 aandachtspunten van deze massage. Tijdens de Tandava wordt het lichaam in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering

Een belangrijke component van de massage tijdens dit weekend is de overdracht van helende energie tijdens de massage. Je leert via bepaalde qigong oefeningen je eigen energie systeem te versterken en energie door te geven via je de handen en andere delen van het lichaam.

Kwaliteit van het aanraken
Tijdens de tantra massages in onze training ligt de nadruk vooral op de kwaliteit van het aanraken: uitnodigend, teder, speels, soms stevig maar altijd liefdevol. Deze massages zijn helend voor trauma’s op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Maar ook de gebruikelijke remmingen en fixaties op seksueel gebied waar veel mensen mee behept zijn, kunnen via deze massages oplossen.

Hoewel het prettig kan zijn om seksuele opwinding te ervaren tijdens tantra massages, is dit niet het doel ervan en zonde als dat je focuspunt is. Als je je overgeeft aan de open, stille, heldere ruimte van je ware Zelf, voorbij de conditioneringen van je mind, je zintuigen weerstandsloos open, zonder ergens naartoe te werken, dan ga je over naar een ander niveau van geluksbeleving: de subtiele seks van je ‘Body of Bliss’. Je wordt extatisch in je hele lichaam en ervaart een liefde die in steeds grotere golven opwelt vanuit het Onbenoembare in jezelf.

Tijdens deze workshop zullen we naast de massage uitwisselingen ook andere werkvormen aanbieden zoals Qi Gong, meditaties, lichaamswerk, inquiries, dans en Tantra oefeningen.

Voorwaarden deelname

Je hebt enige ervaring opgedaan met Tantra en/of Tantramassage
Je bent comfortabel met naakt in een groep.
Je bent vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken in het functioneren van deze trainingsgroep.
Je bent in staat om met personen van het andere geslacht in de groep te masseren tenzij jezelf met je liefdespartner komt of een vaste massagepartner meeneemt.

 

  • TantramassageTraining
  • 18 september 2020 t/m 20 september 2020
  • Kleverstrasse 115, 47533  Keeken, Kleve, DUITSLAND
  • € 225,00
  • 06-13839306
  • infotantramassagetraining.nl
  • Tantra, Massage, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur TantramassageTraining (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van TantramassageTraining
TantramassageTraining

Over Tantramassagetraining

Voor wie zijn onze trainingen en workshops? Onze workshops en trainingen zijn toegankelijk voor mensen vanaf 21 jaar met een open mind en een nieuwsgierige houding. Heb je een verlangen om meer in je lijf te komen, meer te gaan voelen en beperkende patronen en overtuigingen los te laten, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij bieden geen vervanging voor therapie. Wel kun je baat hebben...