UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 10-10-2019
  •  speciale aanbieding!

Engelen Healing Avond


Speciale aanbieding

Boek je tenminste 2 weken voor aanvang van de Healing Avond, dan betaal je € 15,55 in plaats van € 17,77

 

Een avond van 1,5 uur met een Engelen Healing. Breng je wensen in en laat de engelen de healing voor jou inzetten. Voor jou wanneer je wat te healen hebt en dat in een veilige omgeving wilt doen met een groep gelijkgestemden door middel van engelen healing.

Engelen zijn de meest fantastische helpers. Ik werk al –bewust- met engelen sinds 2007. Aartsengelen Rafaël en Michaël zijn geweldige genezers. Ze helpen ons bij het healen van allerlei zaken, lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel karmisch. Geen verzoek is hun te gek. Alles kan ingebracht worden.

Ik geef al jaren healing webinars en nu is het tijd om dit live, in persoon te geven. En ik heb als locatie het Brinkhuis te Laren gekozen omdat de energie hier geweldig is.

Bij binnenkomst krijg je een papiertje, hierop schrijf je je healingswensen. Je hoeft je naam er niet op te zetten. Leg je papiertje op de tafel vooraan, zodat ik de verzoeken kan lezen en samen met de engelen de healing kan starten.

Ik begin met te vertellen wie ik ben en hoe het werkt. Dan zet ik muziek op. Sluiten we de ogen en ik laat gebeuren wat er mag gebeuren. De healingen volgen elkaar in hoog tempo op. Ik zit gewoon waar ik zit en jij zit gewoon waar jij zit. Ik raak je niet aan. We zitten in dezelfde ruimte en iedereen doet mee met elkaars healing.

De reacties online zijn altijd geweldig en de resultaten transformerend. Pijn neemt af. Tranen worden geplengd. Emoties omgezet.

Dit is voor jou wanneer je een heerlijke avond voor je zelf wilt. In een fijne en veilige omgeving. Om aan jezelf te werken en je zelfgenezend vermogen met behulp van engelen energie.

Wanneer je sceptisch bent, geen zin of ambitie hebt om hand in eigen boezem te steken, om te healen of genezen, of niets met engelen hebt, kun je beter thuisblijven.

Er zijn 3 avonden gepland: donderdag 10 oktober, donderdag 14 november, donderdag 12 december 2019 Inloop vanaf 19:30, ontvangst met kopje thee. Aanvang 20:00 uur tot uiterlijk 21:30 uur.

Het is heerlijk om engelen energie te ervaren. Om, en door je heen te laten stromen. Het voelt warm en liefdevol. Als je dit nog nooit eerder ervaren hebt, dan is dit een geweldige veilige manier om in contact te komen met engelen energie. Ben je al bekend met engelen en energie, dan weet je hoe fijn het is om in meditatie een healing te ondergaan met hun energie en geraakt te worden door hun wijsheid.

Boek je van te voren online, dan betaal je slechts € 17,77. Online boeken kan tot uiterlijk een dag van te voren. Kom je aan de deur dan betaal je € 20,00.

Wil je gebruik maken van de VROEGBOEKKORTING zorg dan dat je boeking en betaling uiterlijk 2 weken van te voren binnen is. Je betaald dan geen € 20, geen € 17,77 maar slechts € 15,55.

Ik heb meerdere malen in mijn leven ontmoetingen met engelen gehad. De engel van de dood gezien. De engel van het leven mogen zien. Van een wisse dood gered door 2 engelen bij een bijna fataal auto ongeluk.

Engelen zijn onderdeel van mijn dagelijkse leven. Ik kan mijn leven zonder deze mooie lichthelpers niet meer voorstellen. Wanneer je engelen in je leven toelaat sta je open voor wonderen en het verrijkt je leven enorm.

Boek nu. Grijp deze kans met beide handen aan. Zorg dat je er bij bent.

Data: donderdagavond 10 oktober, 14 november, 12 december 2019
Tijd: inloop 19:30 Aanvang 20:00 uur tot 21:30 uur
Locatie: Brinkhuis te Laren
Investering: Vroegboekkorting € 15,55 (tot 2 weken van te voren) Normale prijs € 17,77 Verkoop aan de zaal € 20,00

 

  • Lisette-Anne
  • 10 oktober 2019
  • Brink 29, 1251 KT  Laren, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 17,77
  • 035-773 11 50
  • infolisetteanne.com
  • Workshop of cursus, Healing , Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lisette-Anne (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Lisette-Anne
Lisette-Anne

Over Lisette-Anne

Lisette-Anne: Praktisch Spiritueel Expert | Coach | Healer | Engelen | Abraham Hicks | Bewustzijn |Toastmaster | Tuinierster | Pilates Mijn motto is: “Wat heb je aan Spiritualiteit, als je het niet praktisch kunt toepassen?” Met dit in het achterhoofd heb ik de Academie voor Praktische Spiritualiteit opgericht. De opzet van deze Academie is Spiritualiteit praktisch, duidelijk en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed
15 oktober 2019
Overgave
A Touch of Divinity
18 oktober 2019
Club Free Party
19 oktober 2019
DansJeVrij iedere 3e zat
DansJeVrij! Naarden
19 oktober 2019
Chitta Blote voeten
Chitta!
25 oktober 2019
Wild Hearts Party
26 oktober 2019