OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop


~ Massage Cursus ~
Regelmatig wordt er een massagecursus gegeven in een weekend, als avondcursus en als ochtendcursus. Je leert hierin verschillende klassieke massagetechnieken, waarmee je mensen op een ontspannen manier een ontspannende massage kunt geven.Tijdens de cursus masseren we op comfortabele massagetafels, met natuurlijke massageolie en in tweetallen. Je kunt zowel individueel als samen met iemand anders deelnemen. Na afloop ontvang je een certificaat en een handleiding met alle handgrepen die aan bod zijn gekomen.

~ Massage Opleiding ~
Wil je opgeleid worden tot gediplomeerd masseur in een schooljaar? Kijk dan of de opleiding tot ontspanningsmasseur ook wat voor jou is! Je leert veel meer dan alleen massagetechnieken. Kijk voor uitgebreide informatie en lesdata op de website.

~ Specialisatie cursussen ~
We bieden diverse specialisaties aan, zoals: handmassage, voetmassage, holistic pulsing, aromatherapie en meer.

Aanmelden cursussen kan op de website.

Alle trainers zijn professioneel masseur. Het opleidingsinstituut is geregistreerd bij het CRKBO: het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs en de docenten zijn allen lid van de BMS: de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

 

Stuur OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.