Zielsreizen Rens Hulshof


Mijn naam is Rens Hulshof,
15 jaar geleden vroegen mensen mij of ik een sjamaan was, terwijl ik zelf amper wist wat het betekende.
Binnen de kortste keren ging ik door een krachtige spirituele transformatie, overleden mensen maakten contact met mij
ik maakte al snel huizen en gebouwen schoon.
Ik gaf o.a. ook aan leden van Netsamen spirituele percussieweken in Frankrijk en Nederland en diverse vormen van spirituele opstellingen middels de instrumenten. Vanaf 2008 gaf ik healingen en massages en begeleide ik mensen met kanker en chronische pijnen.
Sinds 2015 begeleid ik mensen die uit zijn behandeld en nog enige tijd op aarde zijn, uiteindelijk begeleid ik de ziel naar het licht.
Sinds 2021 geef ik ook innerlijke zielsreizen in de breedste zin des woords, ik begon met slecht één vorm van een zielsreis en inmiddels is het een menu geworden van 5 verschillende reizen. Sinds dit jaar geef ik in samenwerking met ademcoaches ademdagen. Ook sinds dit jaar organiseer ik een maandelijkse mannencirkel op een waanzinnige plek in de natuur.

Levensloop begeleiding,
geef ik aan mensen die uit zijn behandeld of mensen die zo oud zijn dat ze zelf al voelen dat hun laatste tijd op aarde is aangebroken.
Ik bezoek de mensen thuis en we gaan op onderzoek naar wat nodig is. Wil iemand nog oude vrienden spreken of bezoeken, naar een plek toe waar iemand lang niet meer is geweest. Is iemand misschien bang voor de dood, dan gaan we mooie gesprekken aan en leg ik alle uit omtrent de dood en het sterven. Ik haal in feite het onbekende er van af, de spanning weg en maak de dood bespreekbaar. In bepaalde gevallen gaan we alles al regelen, adreslijsten maken, muziek uitzoeken, of een mooi plekje op het kerkhof reserveren. Eigenlijk kunnen mensen mij voor alles inzetten, niet alleen gesprekken, maar ook alles onterend het sterven van A tot Z.. Naar wens ben ik er uiteraard ook bij als de laatste dag is aangebroken, ik zal er alles aan doen om mijn klant bij te staan, klaar te maken voor een volledig ontspannen overgang. Om uiteindelijk zelf een stukje mee te reizen en de ziel de weg te wijzen naar het licht.

Zielsreizen,
sinds 2021 geef ik ook zielsreizen, dit is een vorm van reizen zoals ik die ik zelf heb samengesteld, door uiteraard zelf veel reizen bij anderen te hebben gemaakt omdat ik in 2018 een zwaar trauma had opgelopen. Ik was daar zo van bevlogen dat ik zoiets had, ja maar dat wil ik zelf ook gaan doen, maar dan dieper en beter.

"Tweedaagse" zielsreizen geef ik aan mensen die vast zijn gelopen in het leven. Een maand van te voren is er al contact met de reiziger, deze mag gaan voelen naar een juiste reisintentie. Hier houden we een week van te voren een gesprek over om te onderzoeken of daar nog wat onderligt.
De reiziger mag een week lang rekening houden met de reis, middels voedsel, alvast oefenen met mediteren en niet te veel nieuws meer te volgen.
De dag van aankomst neem ik spiertesten af om te bepalen of de reisintentie juist is, maar ook om te bepalen welk reismiddel geschikt is voor zowel de reiziger als voor het reisdoel. Na het smudchen gaan we met de psoas aan het werk alvorens een meditatie in te gaan en de reis langzaam opstarten. De volgende dag mag de reiziger in stilte doorbrengen en gaan we middels een aantal oefeningen alle beelden en de emoties in het hier en nu laten binnenkomen en vastleggen. Aan het eind van de dag houden we een eindgesprek waarna de reiziger klaar is om terug te keren naar huis. Naar wens kan er nog een nacht aan vast geplakt worden.

"Driedaagse" zielsreizen gaan een stuk dieper nog dan een tweedaagse. Het voortraject is hetzelfde maar op de dag van aankomst wordt de reisintentie uitvoeriger besproken. Daarna gaan we alle chakra's stuk voor stuk opschonen. We gaan aan de hand van verschillende ademmeditaties onderzoeken welke vorm het beste bij de reiziger past. Ook gaan we uitgebreider naar de psoas kijken. De tweede dag starten we vroeg op met wederom een oefening om de psoas verder te ontspannen en dan een lange adem meditatie in waar tijdens de reis opgestart wordt. Tijdens een reis met mensen met trauma's kan er innerlijk kindwerk plaats vinden, ook een opstelling kan aan de orde komen. Aan het einde van de dag gaat de reiziger in stilte naar de slaapkamer. De derde dag wordt grotendeels in stilte doorgebracht. Ook dan worden de beelden en emoties naar het hier en nu gebracht en geïntegreerd. Aan het einde van deze dag gaan we eveneens met elkaar in gesprek. Waarna de reiziger terug naar huis gaat. Naar wens kan er nog een nacht aan vast geplakt worden.

"pilotreis"
Het is ook mogelijk om een halve dag te komen suffelen, voor mensen die nog nooit een adem meditatie hebben gedaan of onbekend zijn met innerlijke reizen. Hier heb ik een halve snuffeldag voor ontwikkeld met een kleine lichte reis, waar mensen nog niet veel zien maar al wel wat voelen. Mijn ervaring is dat als deze mensen terugkomen voor een volledige reis, de spanning er van af is en die zielsreis ook dieper zal gaan.

"Vrienden"Reis

Het gebeurd wel eens een keer dat vrienden het gevoel hebben dat ze elkaar van vorige levens denken te kennen. Hiervoor heb ik een tweedaagse zielsreis ontwikkeld waarbij ze als individu eerst zelf diep naar binnen gaan. Alvorens ze elkaar gaan tegenkomen in één of meerdere levens. Diverse vriendengroepen zijn al geweest en het is telkens een wonder wat er verricht wordt.

"Tantrische Stellen"Reis
vanaf deze zomer geef ik ook zielsreizen aan liefdeskoppels . Tijdens deze reis zorg ik er voor dat de harten verder opengaan en dat de zielen zich gaan verbinden. Deze reis is meer in een tantrische setting. Naar behoefte kan deze reis ook gegeven worden door mij in samenwerking met een vrouwelijke collega.

Ik zal in de agenda van deze site regelmatig events plaatsen voor de verschillende ademdagen die ik in samenwerking mrt een sjamaan en een ademcoach geef. Ook zal ik hier de maandelijkse mannencirkel gaan delen.. Maar later daar meer info over.

Warme groet Rens Hulshof van man met hoed
Voor meer informatie verwijs ik je naar de facebook pagina: Zielsreizen.
Of stuur een mailtje naar info@manmethoed.nu
 

Stuur Zielsreizen Rens Hulshof een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.