VakantieAnders


VakantieAnders, ècht anders en ècht ontmoeten.
Wij bieden vakanties en weekenden met ontmoetingen, verbindingen, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. In juli en augustus kun je meedoen aan het zomerweken festival in de Ardennen, in de winter een Kerst event en OudenNieuw festival in Nederland en door het jaar heen zijn er massage weekenden en Andersdagen waarop we gaan wandelen.
Het zijn verschillende activiteiten waarbij we voor elk wat wils bieden om gelijkgestemden van jong en oud, te ontmoeten, mee te doen aan workshops en met elkaar te eten. Ben je alleen of samen, met of zonder kinderen, hou je van natuur, wil je bewust leven en sta je open voor nieuwe contacten dan is het leuk om eens rond te kijken op onze site en te onderzoeken welke het beste bij jou past.

In het zomerweken festival zijn de kinderen ook van harte welkom, voor hen is er een eigen uitdagend programma waarbij ze veel buiten zijn.
Samen eten is verbindend en wij verzorgen de maaltijden voor al onze gasten. Dat doen we bij al onze activiteiten. We verzorgen en ontzorgen je graag als je bij ons bent.
 

Stuur VakantieAnders een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.